A közbeszerzés alapjai – Bevezetés a közbeszerzésbe – Közbeszerzési Alapképzés

A képzés célja a közbeszerzés szabályrendszerének alapjaival való megismerkedés, könnyebb tájékozódás a jogszabályok között. A képzést követően a részvevők könnyebben eligazodnak a közbeszerzési eljárások között, azonosítani tudják a főbb közbeszerzési eljárási lépéseket és az eljárások szereplőit. A cél a közbeszerzés szóhasználatának elsajátítása mellett a teljes intézményrendszer és közbeszerzési eljárási logika elsajátítása. A képzés során kitérünk az elektronikus közbeszerzés alapjaira is, hiszen ma már a közbeszerzési eljárásokat elektronikusan lehet lebonyolítani, ezért gyakorlati tapasztalatokat, hasznos ismereteket is megosztunk a résztvevőkkel.

Képzésünket ajánljuk olyan cégeknek vagy intézmények munkatársainak, akik

 • közbeszerzéseken akarnak indulni,
 • külső szakmai segítség nélkül, “házon belül” kívánják lebonyolítani közbeszerzéseiket.

Ajánljuk továbbá képzésünket olyan szakasszisztenseknek, akik közbeszerzési szakemberek mellett dolgoznak.

Előadóink a magyar és nemzetközi közbeszerzési szakma elismert szakértői, közbeszerzési rendezvényeink állandó résztvevői.

A képzés elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki!

2018. augusztus 01. -
2018. augusztus 02.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: )
Hunguest Hotel MILLENIUM ***

Főbb témakörök

 • A közbeszerzés intézményrendszereKözbeszerzési jogszabályok
 • Információszerzés a közbeszerzésben
 • A közbeszerzés hatálya, a közbeszerzési eljárás főbb szereplőiKözbeszerzési eljárásrendek, főbb eljárási szabályok
 • Eljárástípusok, eljárások ütemezése
 • A közbeszerzési szerződés teljesítése, módosítása
 • A közbeszerzési jogorvoslat rendszere
 • Jogorvoslat kezdeményezése, jogorvoslati eljárás
 • Elektronikus közbeszerzés
 • Konzultáció

Részvételi díj

59 800 Ft + Áfa / fő

Kedvezmények

50% kedvezménnyel 29.900 Ft + ÁFA/fő/2 nap,  ha egy cégtől a rendezvényre többen jelentkeznek,
30% kedvezménnyel 41.860 Ft + ÁFA/fő/2 nap,  ha jelentkezése július 23-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 7600 Ft/fő + ÁFA/ 2 nap

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink