Az építési beruházások törvényi és kormányrendeleti szabályozása

A jogszabályi rendelkezések változása, a végrehajtási rendeletek tartalmának kibővülése az építési beruházások és mérnöki, tervezési szolgáltatások beszerzésére közvetlenül hatással van. A korlátok és a lehetőségek, a kivételek bővülése, a szerződésmódosítás körének liberalizálódása, az üzleti titokszabály és az iratbetekintés keretrendszerének módosulása, új tervtípus megjelenése aktuálissá teszik az erre a témakörre koncentrált előadás megtartását.

2016. szeptember 06.
10:00-13:00
(Regisztráció: 9:30)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

* Tervezés és kivitelezés és a jóváhagyási terv

* Kivételek a tervezési szolgáltatás körében

* Becsült érték meghatározása

* Részekre bontást tilalma – műszaki és gazdasági szempontból funkcionális egység

* Üzleti titok és iratbetekintés

* Értékelési szempontrendszer kialakításának korlátai

* Bírálat és értékelés

* Nemzeti rezsim és közösségi rezsim szabályainak különbsége

* Teljesítés

* Pótmunka, többletmunka és a szerződésmódosítás lehetőségei

* Konzultáció

Részvételi díj

16900 Ft/fő + ÁFA

Kedvezmények

30% kedvezménnyel 11.830 Ft/fő + ÁFA, ha a rendezvényre egy cégtől többen jelentkeznek, és jelentkezésük szeptember 2-ig beérkezik hozzánk,

20% kedvezménnyel 13.520 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése augusztus 12-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza a frissítő, kávé, reggeli szendvics és az információs anyag költségét is.  A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk!

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020