Bérszámfejtők Országos Konferenciája 2019.

Bérszámfejtők, tb ügyintézők, szakértők, bér- és munkaügyi vezetők országos konferenciája

A bérszámfejtéssel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Szakértőink gyakorlatias előadással várják Önöket, ismertetik a legforróbb témákat és az általuk tapasztalt gyakori kérdésekre is megadják a szakszerű válaszokat. Döntsön a részvétel mellett, hogy elsajátítsa a munkájához szükséges új ismereteket!

2019. február 21.
9:00 - 16:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Danubius Hotel Arena ****

Főbb témakörök

* Szja 2019 * Az Szja tv., a Katv. 2019. január 1-jétől hatályos módosításainak ismertetése a gyakorlat szemszögéből a 2018. évi XLI. törvény és a 2018. évi LXXXII. törvény alapján * Az szja bevallás rendszerének változásai * Családi kedvezmény változásai * A kifizetői közteher mellett nyújtható, valamint adómentes juttatások („cafeteria”) rendszerének átalakításával kapcsolatos gyakorlati kérdések * Az önkéntes pénztári hozzájárulással, célzott szolgáltatással, támogatói adománnyal kapcsolatos gyakorlati kérdések * A biztosításokat érintő változások és gyakran felmerülő kérdések * Kamatkedvezmény szabályainak pontosítása* Kisadózó vállalkozások tételes adójával kapcsolatos változások * Külön törvénnyel elfogadott, a személyi jövedelemadót érintő módosítások ismertetéseª

* TB és járulék 2019 * A Tbj. 2019. január 1-ei változásai * Saját jogú nyugdíjas Tb. jogállásának változása, bejelentés teljesítés a NAV felé * Biztosítási kötelezettség kiterjesztése * A tartós külszolgálattal összefüggő szabályok változása * Járulékmérték, járulékalap változás * Egészségügyi szolgáltatási járulék havi és napi összege, az ún. „Piros lámpás” eljárás időbeli hatályának módosulása * Járulékalapot nem képező jövedelmek körének bővítése * Vállalkozók járulékfizetési kötelezettségét érintő változások * A kiegészítő tevékenységet folytató egyéni és társas vállalkozó * A Tb. fedezeti rendszerét megalapozó jogi szabályozás * Az egészségügyi hozzájárulás és a 2011-évi szociális hozzájárulási adóról szóló törvény hatályon kívül helyezése * A 2018. december havi kifizetések kezelése * A szociális hozzájárulási adóról szóló 2018. évi LII. törvény * Az új adónem specialitása * Az adó alapja, a fizetésre kötelezetett személyek * Az adóalapot nem képező jövedelmek, tevékenységi mentességek * Az adó mértéke * Az adófizetési felső határ számítása * Különös szabályok szerinti fizetési kötelezettség * Mezőgazdasági őstermelő * Adó bevallása, befizetése * Foglalkoztatáshoz kapcsolódó adókedvezmények * A régi Szocho tv. alapján tovább érvényesíthető kedvezmények köre * Megszűnő kedvezmények * Az új Szocho tv. alapján igénybe vehető kedvezmények * A munkaerőpiacra lépők után érvényesíthető adókedvezmény * Három vagy több gyermeket nevelő munkaerőpiacra lépő nők után érvényesíthető adókedvezmény * A kedvezmény érvényesítéséhez szükséges igazolások beszerzése, NAV hivatali eljárása * Megváltozott munkaképességű személyek után érvényesíthető adókedvezmény * A közfoglalkoztatottak után érvényesítető adókedvezmény * Kutatók foglalkoztatása * A K+F tevékenység adókedvezménye * Védett korban elbocsátott köztisztviselők utáni kedvezmény * Az adókedvezményekre vonatkozó közös szabályok

* Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai 2019 * Pénzbeli ellátásokat érintő várható változások 2019-től * 2019. évi minimálbér és a garantált bérminimum alkalmazása * Gyermekgondozási díj maximumának felülvizsgálata * Táppénzmaximum * Kifizetőhelyi nyomtatványok használata

* Munkajog 2019 * Munkaidővel kapcsolatos változások, munkaidőkeret, túlóra, munkaidő-beosztás * Mi mennyi 2019-ben (minimálbér, garantált bérminimum)? * Munkaszüneti napok körüli munkarend * Adatvédelem a munkajogban, változó szabályok * Év eleji munkaügyi teendők, a szabadság megállapítása

Részvételi díj

25.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

18.700 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

21.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  február 15-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3990 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020