Bizalom az üzleti életben – szeminárium

A bizalom sebessége 1 napos szeminárium résztvevői megismerkedhetnek azon gondolkodásmóddal, készségekkel és eszközökkel, amelyek mérhetően javítják képességüket a bizalom növelésére – így a költségek csökkentésére és a sebesség fokozására.

Az egy napos program célja, hogy használható eszközöket és tudást adjunk át résztvevőink számára a bizalom erősítésére, kiépítésére vagy helyreállítására.

 

A vezetés új módszere

2019. február 13.
9:00 - 17:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Danubius Hotel Arena ****

Főbb témakörök

 

Ez a hatásos rendszer lehetővé teszi, hogy:

  • a vezetők személyes hitelessége jelentősen növekedjen,
  • csapattagjaikhoz való viszonya átalakuljon és
  • munkatársaik sokkal elkötelezettebbé és az eredményeikért számonkérhetőbbé váljanak.

Dolgozói elkötelezettség:

Egyetlen vezetői készség sem képes ellensúlyozni a nem hiteles, bizalmatlanságot keltő személyiséget. Ennek eredményeképpen egyre több szervezet jegyzi a bizalomépítést a kívánatos vezetői készségek között, hiszen ennek megléte vagy hiánya erőteljesen befolyásolja a stratégiát, az innovációt, az együttműködést, a teljesítményt, a célok megvalósítását, a tehetségek megtartását, valamint az ügyfelek és munkavállalók lojalitását. Az alacsony bizalmi szinttel rendelkező szervezetek komoly „bizalmi adót” fizetnek visszaeső eredmények, nyomasztó bürokrácia, demoralizált alkalmazottak és folyamatosan emelkedő költségek formájában – miközben az előrehaladás vánszorgássá lassul.

A bizalom sokkal több valami puha szociális erénynél: konkrét, tanulható viselkedési formákból adódó mérhető, stratégiai előny.

 

A képzéssel kapcsolatos szakmai kérdéseit felteheti Nyéki Emőkének az emoke.nyeki@franklincovey.hu e-mail címen, illetve +36 30 269 1812 telefonszámon.

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA 

 

Ebéd (igény esetén): 3990 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza az egy napos programot és a munkafüzetet, valamint a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti.

A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink

Széchenyi 2020