Dubaj Á-tól Z-ig – Üzlet – Adózás – Pénzügyek

Miért lett világviszonylatban is az egyik legnépszerűbb üzleti helyszín az Egyesült Arab Emírségek? Havonta több ezerrel nő azoknak a vállalkozóknak a száma, akik nem akarnak lemaradni az ottani piaci robbanás nyújtotta lehetőségekről. A magyar üzletemberek többsége sokat hallott már a dubaji cégekről, de a legtöbb esetben csak részben jutott el hozzá a szükséges információ. Felejtsük el a városi legendákat és nézzük át együtt hogyan működik a világ egyik legfejlettebb pénzügyi központja. Az előadókat delegáló Crystal Worldwide Group saját irodával rendelkezik Dubaj központjában, amely biztosítja a naprakész ismeretek és üzleti megoldások hiteles átadását.

2017. október 11.
10:00-15:00
(Regisztráció: 9:30-9:55)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

* Amit feltétlenül tudnia kell egy vállalkozónak a helyi politikai és gazdasági viszonyokról

* Hogyan működik az üzleti élet az Emírségekben?

* Igazítsuk a cégformát a tevékenységünkhöz!

* Mi a különbség az offshore, a free zone és a mainland társaság között?

* Közérthető információk a cégalapítási eljárásokról

* Magán – és céges bankszámla nyitás

* Érdemes-e a cégalapítás után letelepedni és helyi adózóvá válni?

* Adómegtakarítási és vagyonvédelmi lehetőségek

* Kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezmény Magyarország és az Emírségek között

* Hasznos tippek és tanácsok

* Konzultáció

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

50% kedvezménnyel 14.950 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek, és jelentkezésük  október 9-ig beérkezik hozzánk.

40% kedvezménnyel 17.940 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése október 9-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink

Széchenyi 2020