Franklin Covey Akadémia: A bizalom sebessége vezetőknek – képzés

Vezetés új módszere

 

A bizalom a gazdaság egyik motorja, ami mindig hatással van két mérhető tényezőre: a sebességre és a költségekre. Ahogyan a természetben víz hiányában minden elszárad és végül meghal, a bizalom hiányában a kapcsolatok hanyatlanak, a projektek elbuknak, ügyfeleink átpártolnak a konkurenciához, a kezdeményezéseink alulteljesítenek, és végül felőröl bennünket a munka. Ahogy a hullámok is gyűrűznek a víz felszínén, a bizalom is úgy gyűrűzik belülről kifelé haladva, önmagunkból indulva. A bizalom sebessége vezetőknek program résztvevői elsajátítják a gondolkodásmódot, készségeket és eszközöket, amelyekkel mérhetően javítják képességüket a bizalom növelésére – így a költségek csökkentésére és a sebesség fokozására.

 

2018. június 20. -
2018. június 21.
9:00 - 17:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
HOLIDAY BEACH BUDAPEST HOTEL

Főbb témakörök

A vezetők, akik részt vesznek A bizalom sebessége című programon, jelentősen fejleszthetik személyes hitelességüket és elsajátíthatják azokat a viselkedésmintákat, amelyek erősítik a bizalmat, növelve a munkatársak bevonódását és elköteleződését.

 

Látható vezetői eredmények − erősödő bizalom

A bizalom sebessége vezetőknek nem csak egy workshop: a résztvevők a program után a mindennapi munkájukban is alkalmazzák az elsajátított nyelvezetet és viselkedésmintákat.

 

Ez a hatásos rendszer lehetővé teszi, hogy

 • a vezetők személyes hitelessége jelentősen növekedjen,
 • csapattagjaikhoz való viszonya átalakuljon és
 • összességében munkatársaink sokkal elkötelezettebbé és eredményeikért számonkérhetőbbé váljanak.

 

Dolgozói elkötelezettség:

https://youtu.be/c1gJi8DxBWo

 

Egyetlen vezetői készség sem képes ellensúlyozni a hiteltelen, bizalmatlanságot keltő személyiséget. Ennek eredményeképpen egyre több szervezet jegyzi a bizalomépítést a kívánatos vezetői készségek között, hiszen ennek megléte vagy hiánya erőteljesen befolyásolja a stratégiát, az innovációt, az együttműködést, a teljesítményt, a célok megvalósítását, a tehetségek megtartását, valamint az ügyfelek és munkavállalók lojalitását. Az alacsony bizalmi szinttel rendelkező szervezetek komoly „bizalmi adót” fizetnek visszaeső eredmények, nyomasztó bürokrácia, demoralizált alkalmazottak és folyamatosan emelkedő költségek formájában – miközben az előrehaladás vánszorgássá lassul.

 

A bizalom sebessége vezetőknek 3.0 program résztvevői elsajátítják a gondolkodásmódot, készségeket és eszközöket, amelyekkel mérhetően javítják képességüket a bizalom növelésére.
A program során a vezetők jártasságot szereznek a következő területeken:

 

 

A bizalom sokkal több valami puha szociális
erénynél: konkrét, tanulható viselkedési formákból
adódó mérhető, stratégiai előny
.

A résztvevői csomag tartalma:

 • munkafüzet
 • kártyák
 • Heti bizalom röpgyűlés
  vezetői útmutató füzet

 

A képzéssel kapcsolatos szakmai kérdéseit felteheti Nyéki Emőkének az emoke.nyeki@franklincovey.hu e-mail címen, illetve +36 30 269 1812 telefonszámon.

 

Részvételi díj

160.000 Ft/fő + Áfa /2 nap + ellátás: 17.200 Ft/fő + Áfa /2 nap 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza

  • munkafüzetet
  • kártyákat
  • Heti bizalom röpgyűlés vezetői útmutató füzetet

és a reggeli frissítő, kávé valamint az ebéd költségét.

A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink