Munkáltatók, kifizetők feladatai év elején, felkészülés a 2020-as adó- és járulékbevallásokra

Adatszolgáltatás, igazolások és nyomtatványok 2020

Az adatszolgáltatási kötelezettségek változása, az igazolások kiadása mindig megnehezítik a bérszámfejtők, tb ügyintézők feladatait év elején. Milyen változások történtek a tavalyi évhez képest az adó és járulék megállapítás szabályaiban? Hogyan kell kitölteni a nyomtatványokat? Milyen tartalmú igazolásokat kell kiadni? Bemutatjuk Önnek a 2020. évi bevallásokat és a bevallásokkal szemben támasztott követelmények rendszerét. Az év eleji felkészüléshez, a teendők szakszerű elvégzéséhez ad gyakorlati eligazítást és praktikus tanácsokat konferenciánk.

2020. január 15.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

2020. évi adóelőleg-nyilatkozatok rendszere * Nyilatkozat fajták * Új jogintézmény a négy vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezménye * Változások az adóelőleg-nyilatkozatok rendszerében * Új lehetőség a nyilatkozatok megtételére, online adóelőleg-nyilatkozat

Munkáltatói, kifizetői feladatok a magánszemélyek 2019. évi szja-bevallási kötelezettségének teljesítésével összefüggésben * 19M30-as összesített igazolás * Kilépő adatlap a 2020. adóévre * Kontroll adatszolgáltatások, igazolások

Szja-bevallást érintő legfontosabb jogszabály módosítások * A Szocho tv. változása * 2019. évi személyijövedelemadó-bevallás * Újabb adminisztráció csökkenés az eSZJA rendszerben * 1+1 %-os rendelkező nyilatkozat * A járulékbevallás gyakorlati tapasztalatai (szochó igazolás, július 1-jei jogszabály változás hatásai)

2020. január 1-jei változások a ’08-as és a ’58-as bevallásokban * Újdonságok a ’58-as bevallásban * 2020. július 1-jei várható változások a járulék bevallásokban * Új platform a bevallás kitöltésben

Szakmai konzultáció, a résztvevők részéről felmerülő kérdések megválaszolása

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK

18.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

21.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  január 10-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3990 Ft/fő + ÁFA

 

 

 


 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink

Széchenyi 2020