Munkaügyi, munkavédelmi ellenőrzés, hatósági eljárás 2020. – Munkaügyi KonferenciaA munkaügyi ellenőrzés a hatósági ellenőrzések egyik formája, amely sok izgalmat, aggódást, nyugtalanságot jelent az ellenőrzéssel érintett egyéni vállalkozók, vagy a vállalkozások számára. Az ellenőrzésnek vajon mindig félelmet kell-e keltenie? Erre a kérdésre is válaszol Dr. Ferge Zsigmond ügyvéd előadása, amikor bemutatja a munkaügyi ellenőrzés és az azt esetlegesen követő hatósági eljárás fázisait és azok lehetséges következményeit az ügyfél és a hatóság oldaláról.

Az előadás a jogszerű foglalkoztatás követelményein túl kitér a munkavédelmi és munkaügyi hatósági ellenőrzés 2020. évi ellenőrzési irányelveire is.

2019. november 27.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

Főbb témakörök

▪ A munkavégzésre irányuló jogviszonyok elhatárolásának időszerű kérdései, a munkaviszony minősítő jegyei
▪ A munkaügyi ellenőrzésről szóló 1996. évi LXXV. törvény (Met.) alapfogalmai
▪ Kis és középvállalkozások, egyszerűsített foglalkoztatás, egyszerűsített munkaügyi ellenőrzés
▪ A Met. 2019. évi módosításai
▪ A foglalkoztatásra irányuló jogviszonyok minősítése
▪ A munkaügyi ellenőrzés és a munkaügyi hatósági eljárás
▪ A munkaügyi hatóság hatásköre és intézkedései
▪ A munkaügyi bírság
▪ Harmadik országbeli állampolgárok magyarországi foglalkoztatása
▪ A hatósági nyilvántartás
▪ A munkavédelmi és munkaügyi ellenőrzés irányelvei 2020.
▪ Az ellenőrzések várható tárgykörei
▪ Az Európai Bíróság vonatkozó ítéletei
▪ Néhány példa a vállalkozások foglalkoztatási gyakorlatából
▪ Szakmai konzultáció

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA

Kedvezmények

30% kedvezménnyel  20.930 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

25% kedvezménnyel  22.425 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  október 28-ig beérkezik hozzánk.

10% kedvezménnyel  26.910 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  november 20-ig beérkezik hozzánk.


A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

 


 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink

Széchenyi 2020