Pénzkövetelések, kintlévőségek kezelésének jogi és gyakorlati lehetőségei – Követeléskezelési Konferencia

A sikeres kintlévőség kezelés megtervezett, komplex lépesek logikus láncolata. Mindez nagy szerepet játszik egy vállalkozás jövedelmezőségének, versenyképességének, eredményességének és sikerességének fokozásában. A cégek egymás közötti késedelmes fizetése, nem fizetése gyakori jelenség.

Előadóink mind a jogszabályi, mind a gyakorlati lehetőségeket körbejárva adnak tippeket, tanácsot, hogy hogyan előzhetjük meg az ilyen helyzeteket. Illetve, ha már erre nincs mód, hogyan juthatunk a pénzünkhöz bírósági eljárás nélkül.

2017. december 19.
9:00-16:00
(Regisztráció: 8:30-8:55)
Hunguest Hotel MILLENIUM ***

Főbb témakörök

* Hogyan és milyen jogi eszközöket vethetünk be, a követelésünk bebiztosítására?

* Milyen jogi eszközökkel tudjuk gyorsítani a kintlévőségeink behajtását?

* Az adós megszűnése esetén mit tehetünk?

* Zálogjog, óvadék, kezesség, akkreditív

* A váltó mint ritka de hatékony szerződéses biztosíték

* Bíróságon kívüli eljárási lehetőségek

* Bírósági peres és nemperes eljárások

* Jogvédelmi lehetőségek

* Kintlévőség keletkezése, megelőzése

* Követelésbehajtás adminisztratív feltételei – gyakorlati esettanulmányok

* Követelésbehajtás gyakorlati módszertana

* Teljes számlamenedzsment

* Követeléskezelési lehetőségek külső megbízással : eseti behajtás, kiszervezés, hitelbiztosítás

* Körbetartozások

* Konzultáció

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

40% kedvezménnyel 17.940 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

30% kedvezménnyel 20.930 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  december 17-ig érkezik be hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink