Új társadalombiztosítási rendszer 2020. július 1-jétől – Online, élő képzés dr. Bogdán Zsuzsannával

A társadalombiztosítás ellátásaira jogosultakról, valamint ezen ellátások fedezetéről szóló 2019. évi CXXII. törvény (új Tbj.) 2020. július 1-én történő hatályba lépésével módosult, teljesen átalakult a tb-rendszer, ami többek közt érinti a munkavállalókat, a társas vállalkozókat és a feladatukat megbízási jogviszony keretében ellátó személyeket is.

  • A változások ismertetése mellett kitérünk arra, hogy ezen módosítások hogyan hatnak a társadalombiztosítási ellátásokra. 2020. január 1-jével sok új ellátás került bevezetésre, mint az örökbefogadói díj, a nevelőszülői gyed, a nagyszülői gyed.
  • Képzésünk célja: ezen ellátások szabályainak átbeszélése, gyakorlati példákon keresztül bemutatva.

 

2020. július 31.
10:00 - 12:30
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Online képzések - ELŐ

Főbb témakörök

▪ 2020. január 1-étől hatályos új ellátások átbeszélése
▪ Örökbefogadói díj
▪ Örökbefogadói gyes
▪ Nevelőszülői gyed
▪ Nagyszülői gyed
▪ A társadalombiztosítás területén megszüntetésre kerültek a járások, a járási hivatalok által ellátott feladatok kormányhivatali szintre kerültek fel
▪ 03.01-jétől megváltozott a jogorvoslati rendszer
▪ Hogyan néz ki a jogorvoslati eljárás?
▪ Mit, hová, és mennyi időn belül kell a tb kifizetőhelynek megküldeni intézkedni
▪ A jogorvoslati eljárás bemutatása
▪ A döntéshozatali eljárás jelentősége a megváltozott jogorvoslati rendszerben
▪ A tb ügyeket a törvényszékek látják el 2020.04.01-jétől
▪ A Biztosítottak köre
▪ Konzultáció

Részvételi díj

16.900 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk. Kérjük, a részvételi díjat legkésőbb az online élő képzés napjáig, de lehetőség szerint a számlánk beérkezte után mielőbb, a számlaszámra való hivatkozással szíveskedjen kiegyenlíteni, mivel a belépési kódokat, amivel az online képzést elkezdhetik, a részvételi díj kifizetése után tudjuk elküldeni!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

  • Az online élő képzés (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)
  • A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert a képzés a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak.
  • A képzés bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás. Az élő képzéshez való teljes becsatlakozáshoz mikrofon szükséges, a webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A képzésre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a képzés megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A képzésről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A képzésen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a képzésre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a képzésről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

 

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a képzés előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a képzés közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a képzésen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020