Új Toborzási Stratégia, Hatékony Munkaerő Kiválasztás – egy forradalmian új módszerrel

Tehetség-alapú jelölt kiválasztó workshop HR-eseknekAz utóbbi időben már a “divatos” pozíciókra sem egyszerű munkaerőt találni. Mi lesz a kevésbé közkedvelt, nehéz, vagy problémás pozíciók betöltésével?! Mindenki kényelmes munkát és magas jövedelmet szeretne?

Valljuk be, Magyarországon a HR az elmúlt 10 évben el volt kényelmesedve: míg nyugaton sorra vezették be az új toborzási stratégiákat, itthon erre egyáltalán nem volt szükség.

Most azonban eljött a pillanat! 2019. a munkavállalók éve lesz – egyre nagyobb a kereslet, így úgy tűnik, a munkavállalók diktálnak. De ennek nem kell így lennie!

Forradalmian új szemléletet mutatunk be, mely a hatékony toborzás főbb sarokpontjait egy komplex rendszerbe illeszteti.

Ezzel a technikával végre beleláthatunk a jelöltek fejébe. Megértjük, hogy mire gondolnak, mi motiválja őket, mire alkalmasak, mit csinálnak szívesen, mi hozza ki belőlük a maximumot.

Ezt az új módszert egy több éves magyar kutatás alapján fejlesztettünk ki, aminek a lényege, hogy feltárja az emberi viselkedés rejtett szabályait. Így született meg a 29 féle tehetség, ami a rendszerünk alapja lett.

Ez az átfogó és “gyakorlati használati utasítás” segít megtalálni, hogy melyik jelölt esetében mi az a belső tűz, ami hajtja, más hozza lázba és más feladattípust végez teljes erőbedobással. Mástól fárad el, más feladatban produktív és más feladat tölti fel.

Ezzel a technikával hamarosan jelentősen több, minőségi jelöltünk lehet!

 

Kinek ajánljuk?

  • Vezetőknek, akik végre szeretnék egy konkrét szempontrendszerből rámutatással kiválasztani, hogy milyen lenne a tökéletes kolléga a szabad állásra.
  • Szakembereknek, akik bele szeretnének szólni abba, hogy szerintük milyen ember kell a csapatba. Csak eddig nem adott senki a kezükbe ehhez egy katalógust, amiben a jelölttípusok vannak.
  • HR-eseknek, akik nem a vak szerencsében bíznának, hogy be tudják-e tölteni az üres pozíciót.
  • Szakembereknek, akik egy olyan komplex sorvezetőt szeretnének, amivel az ideális jelölt összeállításától egészen az onboarding (próbaidő) végéig egy konkrét használati utasítást kapnak a toborzáshoz.

 

2019. május 07.
9:00 - 17:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)

Főbb témakörök

Milyen fő munkavállaló csoportok léteznek és ki-miben a legjobb?

Avatár jelölt összeállítása – így csinálják a profik

Hogyan keltsük fel az ideális jelölt figyelmét – mit írjunk a pozícióról konkrétan, hogy belénk szeressenek?

Hogyan mutassuk be a céget, hogy lázba jöjjön a jelölt?

Álláshirdetés kötelező 3 eleme részletesen – pszichológiai meggyőzés módszertana alapján

Mit csináljunk a jelentkezőkkel az interjúig, hogy ne szökjenek el addig?

Hogyan integráljuk őket a csapatba, hogy örömmel és lelkesen maradjanak is?

 

 

Az előadóról

Eszter egy átfogó kutatást végzett több, mint 800 munkavállaló részvételével, hogy kiderítse, miért viselkednek különböző emberek ugyanolyan feltételek mellett – gyakran homlokegyenest – másképp.

És megfejtette a kódot.

Kifejlesztett egy rendszert, ami egy tehetség-fókuszú mélyinterjú-sorozat alapján született.

Elsődleges haszna, hogy képes diagnosztizálni a munkavállalók belső motivációit, gondolkodásmódját és az ösztönös erősségeit.

Ez az egyedi „viselkedés-ujjlenyomat” lehetővé teszi a munkaadók számára, hogy 29-féle használati útmutató mentén egyénre szabottan odavonzhassák magukhoz a tökéletes jelöltet – ezáltal maximalizálhassák a cégük produktivitását és hatékonyságát.

Ez egy teljesen újszerű HR-szemlélet, ami önös érdekből a munkavállalók elégedettségére fókuszál, mert a munkaadó a boldog kollégákból profitál a legtöbbet.

„Embereket találni valamiféle keretrendszer nélkül olyan, mint megoldani egy matematikai problémát egyenlet nélkül.”

Részvételi díj

39.900 Ft/fő + ÁFA


A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3990 Ft/fő + ÁFA


Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink