A könyvelők nem várnak tovább, hanem saját maguk fejlesztenek!

Kusza az ügyfélkapu? Lassan zajlik a szűrés fejlesztése? Riasztó, hogy egy bevallásra 3-4 felesleges üzenet érkezik válaszul? A könyvelők nem várnak tovább, hanem saját maguk fejlesztenek…

Mivel az értesítési tárhely „fejlesztése” rengeteg problémát okozott,  mérnök-informatikus-könyvelők úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az irányítást, hogy minimalizálja a károkat. Ezért írt egy Google Chrome böngészőhöz tartozó bővítményt, amely színekkel látja el az egyes tárhelyi üzenet típusokat.

A fejlesztő, Balogh Norbert és kollégája Gál Péter úgy gondolják, hogy ennek a böngésző kiegészítésnek valóban mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Hasonlóan gondolkodott Bakos Attila, aki a FIREFOX bővítményt írta. Ezért az MKOE azokat széles körben megosztja. Ezúton is köszönjük a fejlesztést!

A Chrome bővítmény ide kattintva tölthető le, célszerű azt Google Chrome-ban megnyitni! FIREFOX bővítmény pedig erről a linkről érhető elA telepítéshez nem kell semmilyen leírás, csak rá kell rákattintani bármelyik linkre, az rögtön telepíthető is, a „Hozzáadás”, vagy „Telepítés” gombra való kattintással. Ezt követően már a tárhelyre való belépéskor jól látható lesz a változás! A Chrome továbbra se támogatja a JAVA-t, tehát Chrome alatt nem fog futni se a feltöltési, se a letöltési program.

Az e-mailek ettől még özönleni fognak, azok szűrésére már korábban írt a 1818 egy tájékoztatót , az adott levelező-programot kiválasztva néhány lépésben a szűrés egy életre beállítható.


Széchenyi 2020