MLM STÍLUSSAL – HÖLGYEKNEK

Az MLM STÍLUSSAL HÖLGYEKNEK, egy női stíluskalauz, NEM CSAK azoknak, akik az mlm világában tevékenykednek! Összefoglaló kézikönyv az üzleti életben elvárható és jól hasznosítható ruhatárról.

 

 

 

Írta és szerkesztette: Dr. Schiffer Miklós

kiadó: Dr. Schiffer Miklós
méret: 152×215 mm
terjedelem: 225 oldal
ISBN: 978-963-08-7661-2

AJÁNLÓ:

________________________________

 

Frei Tamás:
Miklóssal több mint 20 éve ismerjük egymást. Amikor elkezdtem televíziózni sokat segített nekem a tanácsaival, és azóta is hallgatok rá. Nem csak ír és oktat a stílusról, de láthatóan minden nap “gyakorolja” is, csak rá kell nézni.

Kasza Tamás
Ajánlom mindenkinek, hogy ne vesszen el az öltözködés útvesztőjében. Átláthatóvá teszi az elegancia törvényszerűségeit. Biztos vagyok benne, hogy segít több üzletet kötni a jó megjelenéssel! Múltkor voltunk egy konferencián, feleségem az egyik legjobban öltözött hölgy volt a könyvnek köszönhetően.

Tonk Emil
Az MLM a személyes vonzás magasiskolája. Ebben – ez a magas színvonalú könyv – igazi jó társ mindenkinek az igazi fejlődésben, mert gyakorlati tanácsokon keresztül segíti a személyes marketing “mestereit” a jó minőség megjelenítésére. Elengedhetetlen ezek ismerete a mindennapi hálózatépítő munkában, itt talál igazi értelmet az a klasszikus megállapítás, hogy a hálózatépítésben mindenki képes lehet saját maga jobb változatának előállítására.


VÉLEMÉNYEK

________________________________

Balogh Ottó
Enyhén szólva nem vagyok egy divatdiktátor. A tartalmat mindig fontosabbnak tartottam a külcsínynél. Már sikeres vezetőként együtt repültem a felsővonalammal, Kentonnal, és rákérdeztem, mi az amivel a következő szintre tudnám feltornázni magam? Mélységépítés? Technika? Erre ő: Te mindent tudsz, de nem mindenkinek vannak órái, hogy erről meggyőződjön. Néha csak a másodpercek vannak. Ekkor nem a tudásod dönt majd, hanem hogy “sugárzod-e a siker auráját”. Hát ezért ez a könyv, és mert a legjobbat akarjuk mindenből: ezért Schiffer Miklós tollából.

Berkics Miklós
Az emberek azt mondják; nem a ruha teszi az embert. Mégis többszáz éve Baltasar Gracian spanyol író a következőket vetette papírra: a jó külső, a belső tökély legjobb ajánlólevele. Valóban így van. Minden verbális kommunikációnkat megelőzi megjelenésünk, ruházatunk, kiegészítőink vagy akár a hajviseletünk. Divat? Ahogy Coco Chanel mondta: a divaton túlmutató üzenet, a stílus. Ezt az üzenetet képviseli ez a könyv!

Váczy Károly
Egy tanító jellegű könyv akkor igazán jó, ha olvasás közben ráébredek: ezt én is tudom, valahol mélyen, és most a szerző csupán arra késztet, hogy újra megtaláljam magamban a tudást! Miklóssal már első találkozásunkkor, később pedig könyve olvasása során éreztem hasonlót: milyen jó, hogy újra meg újra emlékeztet rá, mit jelent valójában a stílus, és miért fontos vele foglalkozni!

Vágyi Jenő James
Amikor MLM üzletünk építése során találkozunk emberekkel, az első benyomást a megjelenésünkkel váltjuk ki, öltözékünk sok mindent elmond rólunk és arról is akivel találkozunk! Szívből ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik szeretnék megtudni hogyan öltözzenek ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassák ki önmagukból és az eléjük táruló végtelen lehetőségekből!

 


A szakkönyv ára:

________________________________

4500.- Ft (+ postaköltség)

A fenti ár előrefizetés esetén érvényes. A könyv ellenértékéről és a postaköltségről a leadott megrendelés alapján átutalásos számlát küldünk.

A szakkönyv ára az áfát tartalmazza!

Letölthető megrendelő lap