Az elektronikus per /e-per/ – Hivatali kapu – Létesítés, űrlapok, dokumentumkezelés

A 2016. július 1-jét követően indult ügyekben a hatóságoknak és jegyzőknek a bírósággal elektronikus úton kell tartaniuk a kapcsolatot. A képzés a hatóságokat és jegyzőket e körben terhelő kötelezettségeket és gyakorlati tennivalókat mutatja be.

A képzés második részében előadónk gyakorlatban (számítógépén) mutatja be a Hivatali kapun keresztüli ügyintézést. Segítséget nyújt a rendszer használatához, az elektronikus nyomtatványok szerkesztéséhez, megfelelő kitöltéséhez.

2016. szeptember 28.
10:00 - 13:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

Főbb témakörök

♦ A hivatali kapu létrehozásának menete

♦ ÁNYT igénylése,  használata, közzététele

♦ A hivatali kapu főbb egyedi funkciói

♦ A beérkezett iratok továbbítása OBH-hoz/bírósághoz

♦ K01 és P26 nyomtatványok kitöltése, adattartalom, perjogi rész

♦ Űrlapkészítés folyamata, testre szabása

♦ Mikor használhatnak perkaput közigazgatási szervek is

♦ Azonosság a perkapu és HKP között

♦ Elsőfokú szerv kötelezettsége kétfokú eljárásban

♦ Elektronikusan beérkezett iratok iktatása

♦ Határidők és automatizálási lehetőségek

♦ Konzultáció

Részvételi díj

19.900 Ft + Áfa

Kedvezmények

30% kedvezménnyel 13.930Ft/fő + ÁFA,
ha egy cégtől 2 vagy több fő jelentkezik és jelentkezésük szeptember 23-ig beérkezik hozzánk.
20% kedvezménnyel 15.920Ft/fő + ÁFA,
ha jelentkezése szeptember 14-ig beérkezik hozzánk.

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:
Az ár tartalmazza a frissítő, kávé, reggeli szendvics és az információs anyag költségét is.  A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk!

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020