Köznevelés 2020. – Változások, tapasztalatok – Köznevelési szakmai nap az EMMI és az OH szakértőivel

2019. második félévében és 2020-ban is több jelentős jogszabály-módosítás történt a köznevelés rendszerében.

Számos tanügyi – leginkább a tankötelezettség teljesítéséhez köthető – változás következett be, melynek során egyes ügyekben eljáró hatóságok, és maguk az eljárási szabályok is változtak. Ezenkívül a köznevelési és szakképzési rendszer különválásából is fakadtak jogszabály-módosítások. A pedagógusok illetménye terén is találkozunk pozitív változásokkal, mint az új ágazati illetménypótlék vagy a gyermek/tanulólétszám alapján differenciált vezetői pótlékemelés.

Előadóink első kézből ismertetik a jogszabályi változásokat, és segítséget nyújtanak az új rendszerhez!

2020. október 08.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM *** vagy Online ÉLŐ előadás

Főbb témakörök

 ▪ A nemzeti köznevelésről szóló törvény és végrehajtási rendeletei legújabb módosításai
▪ Egyéni munkarend engedélyezése felmentés az óvodába járási kötelezettség alól, a tankötelezettség megkezdésének elhalasztása részletszabályai és gyakorlati tapasztalatai konkrét ügyek kapcsán
▪ Mely szervek fogják a jövőben meghatározni az iskolai körzethatárokat, tartják nyilván az egyedi megoldásokat alkalmazó (volt alternatív) köznevelési intézményeket
▪ Mit lehet tudni a köznevelés rendszerében maradó szakképző intézményekről
▪ Milyen illetményemelések valósultak meg a köznevelési ágazatban 2020-ban
Konzultáció

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA

Kedvezmények

30% kedvezménnyel 20.930 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

20% kedvezménnyel 23.920 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  október 1-ig beérkezik hozzánk.

 

Részvételi díj, az online élő formában résztvevők részére: 22.420 Ft/fő + ÁFA

A képzésen tantermi vagy online élő formában is részt vehet! Kérjük, a jelentkezés leadásakor jelölje meg választását!


A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3500 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza:

  • tantermi képzés esetén a nyomtatott kiadvány, a reggeli bekészítés (és igény esetén az ebéd) költségét
  • online képzés esetén  a kiadvány anyagát elektronikus formában

A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség! Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Online képzéshez való csatlakozás technikai feltételei:

Az online élő képzés (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert a képzés a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak.

A képzés bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás. Az élő képzéshez való teljes becsatlakozáshoz mikrofon szükséges, a webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

További rendezvényeink

Széchenyi 2020