Ügyvezetők kézikönyve – most 30% kedvezménnyel rendelhető

Az ügyvezetők azok, akik a frontvonalban küzdenek az adminisztrációval, a hatóságokkal, a konkurenciával, a munkavállalókkal, tulajdonosokkal. Ezt a napi küzdelmet kívánjuk támogatni kézikönyvünkkel. Ára: 9.900,-Ft – de most 30% kedvezménnyel 6.930,-Ft + 800,-Ft postaköltség.

Megrendelés a számlázási és postázási cím megadásával: info@adonet.hu Kiadványunkat elsődlegesen gazdasági társaságok – korlátolt felelősségű társaságok, betéti és közkereseti társaságok – ügyvezetőinek szánjuk, de hasznos ismeretekkel szolgálhat más cégformák vezetőinek, illetve civilszervezeti ügyvezetőknek is.

Az ügyvezető kiemelt pozíció a cégben is – de a gazdaságban is. Az ügyvezetők azok, akik a frontvonalban küzdenek az adminisztrációval, a hatóságokkal, a konkurenciával, a munkavállalókkal, tulajdonosokkal.

Ezt a napi küzdelmet kívánjuk támogatni kézikönyvünkkel. Hangsúlyosan foglalkozunk az ügyvezetői tisztségre vonatkozó jogok és kötelezettségek, adózási és munkajogi szabályok bemutatásával. Kiemelt témánk az ügyvezetői felelősség kérdése és az e körben alkalmazható megoldások bemutatása.

Számba vesszük a cégvezetés gyakorlati feladatait, bemutatjuk milyen kontrolling mutatószámokat kell bevezetni, és folyamatosan figyelni. Kiemelten foglalkozunk a növekedésből fakadó szervezetfejlesztési intézkedésekkel. Példákon keresztül is bemutatjuk, hogy kommunikáljunk a cégben, milyen tárgyalástechnikákkal élhetünk.

Megadjuk az alapokat a cégvezetés körébe tartozó ügyviteli feladatok – munkaügy, adózás, számvitel-könyvelés – irányításához és kontrollálásához. Útmutatót adunk a cég jogvédelmének és jogszerű működésének megszervezéséhez.

Kiadó: Adonet,hu Zrt 2017Szerkesztette: dr. Szabó Tibor. Terjedelem: 197. oldalÁra: 9.900,-Ft – de most 30% kedvezménnyel 6.930,-Ft + 800,-Ft postaköltség.

Megrendelés a számlázási és postázási cím megadásával: info@adonet.hu További infók!


Széchenyi 2020