ADÓS KREDITPONTOS KIS CSOMAG / 10 kreditpont /

Jelen e-learning csomagunk 2 tananyagot tartalmaz. A csomagot különösen a 2022. oktatási évre kreditpontot gyűjtő adószakértők, adótanácsadók, okleveles adószakértők és könyvvizsgálók figyelmébe ajánljuk!


Szerezzen naprakész információkat, bővítse ismereteit kényelmesen, biztonságosan, otthonról!


Az e-learning csomag tartalma:

1. A házipénztár és a készpénzfizetés számviteli és adószabályai /e-learning/

2.Számlázás és elektronikus számlázás a gyakorlatban /e-learning/

 

 

 

 

Kreditpontok

Mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók,adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők az e-learning tananyagok megtekintéséért kreditpontokat kaphatnak az alábbiak szerint:

 

Házipénztár
e-learning
kreditpontok
Számlázás
e-learning

kreditpontok
Az e-learning csomaggal megszerezhető összes kreditpont
MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐK 5 kreditpont (vállalkozási, számviteli) 5 kreditpont (vállalkozási,
nem számviteli)
5+5 kreditpont
ADÓTANÁCSADÓK, ADÓSZAKÉRTŐK,
OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐK
5 kreditpont 5 kreditpont 10 kreditpont
KÖNYVVIZSGÁLÓK 1 kreditpont 1 kreditpont

 

Kérjük, kreditpont igényét a jelentkezési lap kitöltésekor külön jelezze!
Az egyedi felhasználónév és jelszó alapján a felvétel megtekintését a rendszer naplózza. Az NGM hivatalos állásfoglalásához igazodva kreditpont igazolást azon felhasználónk részére áll módunkban kiállítani, aki a teljes felvételsorozatot megtekintette, és egy-egy blokkot megszakítás nélkül, egymást követően, eltérő időpontban nézett végig, valamint egyik tananyagot megtekintette, befejezte az összes modult, majd a másik tananyagba csak ezután kezdett bele! A kreditpontok érvényesek 2022. 12. 31-ig megtekintett tanfolyam esetén.

Részvételi díj

39.800 Ft/csomag

Kedvezmények

Csomagár kedvezménnyel 10.900 Ft/csomag, ha jelentkezése december 2-ig beérkezik hozzánk.
Jelen képzési csomagunk áfa-mentes

Főbb témakörök

1. A házipénztár és a készpénzfizetés számviteli és adószabályai /e-learning/

Minden cég (ahol van kimenő- vagy bejövő készpénzforgalom) köteles a házipénztárt érintő bevételekről és kiadásokról naprakész nyilvántartást vezetni.A házipénztárhoz kapcsolódó naprakész nyilvántartás vezetésének általános és speciális helyzetekre vonatkozó előírásai, a pénztárgép és a számlázás szabályai az elmúlt években számos alkalommal változtak.Előadásunk keretében a 2020-ban érvényes, aktuális szabályozást mutatja be részletesen szakértőnk.

2. Számlázás és elektronikus számlázás a gyakorlatban /e-learning/

A számla adattartalmára vonatkozó szabályozások az elmúlt néhány évben bár sokat nem változtak, azonban a számlaadat-szolgáltatási kötelezettséggel sokkal jobban az érdeklődés középpontjába került mind adóhivatali és mind vállalkozási oldalon.

Az adóhivatalnál a korábbi évekhez nem hasonlítható mennyiségű információ gyűlt össze a vállalkozások számlakiállítási gyakorlatáról, annak esetleges hiányosságairól.

Az elmúlt évek emellett a digitalizációról is szóltak. Jelenleg már minden negyedik számlát elektronikusan állítanak ki a vállalkozások. A számlák adattartalmán kívül az elektronikus számlák kiállítása, kezelése, megőrzése további kérdéseket vetnek fel.

Az előadás a számlázás és elektronikus számlázás útvesztőiben mutat megfelelő irányokat, a helyes jogszabály értelmezésen túlmutatóan gyakorlati kérdéseken keresztül.

Videó

Az e-learning tanfolyam előnyei:

– Megtakaríthatja az utazási költséget, és az utazásra fordított időt.

– Ha nem tudja a teljes napot rászánni, részletekben is megtekintheti a konferenciát felvételről.

– A konferencia teljes anyaga felvételről, 1 hónapig, akár többször is megtekinthető.

– Kényelmesen otthonról, vagy saját irodájából nézheti meg a szóban forgó anyagot.

Technikai követelmények

Adobe Flash lejátszó: Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse a szoftvert!Adobe Flash lejátszó

Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7, Linux, Mac OSX.

Támogatott böngészők: Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer és Safari.

Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 800KBps-1MBps letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.

A videó lejátszás engedélyezése: Egyes vállalati hálózatokban előfordulhat, hogy a szigorú tartalmi szűrési szabályok blokkolják a videó forgalmat. Ekkor a lejátszó hibaüzenetben tájékoztatja Önt (pl. “Az élő közvetítés nem elérhető”). Ebben az esetben kérjük, hogy forduljon saját rendszergazdájához! A lejátszáshoz minimálisan a HTTP-be ágyazott RTMP protokollt (tcp/80-as port a videó szerver felé) engedélyezni kell.

TESZT:

Esetleges hibajelenségek

1.

Hibaüzenet: “A felvételek megtekintéséhez az Adobe Flash Player szoftver egy újabb verziójára van szükség…”.

Megoldás: Töltse le, és telepítse az Adobe Flash lejátszó legfrissebb verzióját!

2.

A lejátszás akadozik: Valószínűleg nincs elegendő sávszélesség a videó lejátszásához. (Hálózati igény: Minimálisan 800KBps-1MBps letöltési sávszélesség.) – Kattintson a közvetítői képernyő jobb alsó sarkában megjelenő fogaskerék ikonra, és az Auto beállításról állítsa át a közvetítés felbontását 480p vagy 360p -re.

Megrendelés feltételei

Egyéb információk:

Az infoszfera.hu honlapon közzétett film, videófelvétel és egyéb szerzői mű kizárólag a mű szerzője, az előadók, illetve az Infoszféra Kft. írásbeli engedélyével terjeszthető, közvetíthető a nyilvánosság felé, illetve tehető nyilvánosság számára hozzáférhetővé online felületeken. A konferenciák videófelvételeinek letöltése szigorúan tilos! Az Infoszféra Kft., a szerző és az előadók a megjelentetett felvételek, szakmai anyagok írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltják.

Technikai probléma esetén kérjük, hívja a 30-318-4455-ös telefonszámot!

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A videokonferenciára/e-learning-re való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A jelentkezésről online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk.
4. A bejelentkezéshez szükséges egyedi felhasználónevet, jelszót, és az anyag(ok) elérhetőségét a számla kiegyenlítése után küldjük majd el a megrendelőnek.
5. Az egyedi felhasználónevek az első belépéstől számított 30 napig érvényesek!

Széchenyi 2020