ADÓS KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSI CSOMAG II.

Jelen e-learning csomagunk 2 tananyagot tartalmaz. A csomagot különösen a 2024. oktatási évre kreditpontot gyűjtő adószakértők, adótanácsadók, okleveles adószakértők figyelmébe ajánljuk!


Szerezzen naprakész információkat, bővítse ismereteit kényelmesen, biztonságosan, otthonról!


Az e-learning csomag tartalma:

1. A házipénztár és a készpénzfizetés számviteli és adószabályai

2. eÁfa, eNyugta – Áfabevallás és bizonylatok digitalizációja

 

 

 

 

 

Kreditpontok

Mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók,adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők az e-learning tananyagok megtekintéséért kreditpontokat kaphatnak az alábbiak szerint:

 

A házipénztár és a készpénzfizetés számviteli és adószabályai eÁfa, eNyugta – Áfabevallás és bizonylatok digitalizációja Az e-learning csomaggal megszerezhető összes kreditpont
MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐK 4 kreditpont (vállalkozási, nem számviteli) 4 kreditpont (vállalkozási,
nem számviteli)
8 kreditpont
(vállalkozási, nem számviteli)
ADÓTANÁCSADÓK, ADÓSZAKÉRTŐK,
OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐK
4 kreditpont 5 kreditpont 9 kreditpont
KÖNYVVIZSGÁLÓK folyamatban folyamatban folyamatban

 

Kérjük, kreditpont igényét a jelentkezési lap kitöltésekor külön jelezze!
Az egyedi felhasználónév és jelszó alapján a felvétel megtekintését a rendszer naplózza. Az PM hivatalos állásfoglalásához igazodva kreditpont igazolást azon felhasználónk részére áll módunkban kiállítani, aki a teljes felvételsorozatot megtekintette, és egy-egy blokkot megszakítás nélkül, egymást követően, eltérő időpontban nézett végig, valamint egyik tananyagot megtekintette, befejezte az összes modult, majd a másik tananyagba csak ezután kezdett bele! A kreditpontok érvényesek 2024. 12. 31-ig megtekintett tanfolyam esetén.

Részvételi díj

49.800 Ft/csomag

Kedvezmények

Csomagár kedvezménnyel 22.900 Ft/csomag, ha jelentkezése augusztus 31-ig beérkezik hozzánk.
Jelen képzési csomagunk áfa-mentes

 


KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

Képzési tájékoztató

Felnőttképzési szerződés

Főbb témakörök

1. A házipénztár és a készpénzfizetés számviteli és adószabályai – e-learning

Minden cég (ahol van kimenő- vagy bejövő készpénzforgalom) köteles a házipénztárt érintő bevételekről és kiadásokról naprakész nyilvántartást vezetni. A házipénztárhoz kapcsolódó naprakész nyilvántartás vezetésének általános és speciális helyzetekre vonatkozó előírásai, a pénztárgép és a számlázás szabályai az elmúlt években számos alkalommal változtak.

2. eÁfa, eNyugta – Áfabevallás és bizonylatok digitalizációja

Magyarországon a 2024-es év magával hozta az áfabevallás digitalizációját az eÁFA rendszer indulásával, valamint szép lassan útnak indul az eNyugta rendszer is. Az Európai Bizottság ViDA javaslatcsomagja további jelentős hatást fog gyakorolni az áfa digitalizációra. Az előadás során szakértőnk ismerteti azokat a lehetőségeket, amelyeket az eÁFA rendszer nyújt, és felkészülési, átállási utakat mutat be. Az eNyugta rendszer kapcsán – bár még messzebb van az adózói oldalon az éles indulás -, azonban itt is érdemes magunk előtt látni mindazokat a lehetőségeket, amelyeket akár könyvelőként is adhat az új rendszer. Az előadás egy rövid kitekintést ad az Online Számla aktuális kérdéseire, valamint a ViDA javaslatcsomagban rejlő további lehetőségekre.

 

Videó

Az e-learning tanfolyam előnyei:

– Megtakaríthatja az utazási költséget, és az utazásra fordított időt.

– Ha nem tudja a teljes napot rászánni, részletekben is megtekintheti a konferenciát felvételről.

– A konferencia teljes anyaga felvételről, 2 hónapig, akár többször is megtekinthető.

– Kényelmesen otthonról, vagy saját irodájából nézheti meg a szóban forgó anyagot.

Technikai követelmények

Adobe Flash lejátszó: Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse a szoftvert!Adobe Flash lejátszó

Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7, Linux, Mac OSX.

Támogatott böngészők: Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer és Safari.

Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 800KBps-1MBps letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.

A videó lejátszás engedélyezése: Egyes vállalati hálózatokban előfordulhat, hogy a szigorú tartalmi szűrési szabályok blokkolják a videó forgalmat. Ekkor a lejátszó hibaüzenetben tájékoztatja Önt (pl. “Az élő közvetítés nem elérhető”). Ebben az esetben kérjük, hogy forduljon saját rendszergazdájához! A lejátszáshoz minimálisan a HTTP-be ágyazott RTMP protokollt (tcp/80-as port a videó szerver felé) engedélyezni kell.

KÉRJÜK, INDÍTSA EL TESZTVIDEÓNKAT:

Amennyiben a tesztvideó nem indul el, vagy valamilyen hibát jelez, kérjük,
olvassa el részletes tájékoztatónkat a technikai követelményekkel kapcsolatban>>

 

Esetleges hibajelenségek

1.

Hibaüzenet: “A felvételek megtekintéséhez az Adobe Flash Player szoftver egy újabb verziójára van szükség…”.

Megoldás: Töltse le, és telepítse az Adobe Flash lejátszó legfrissebb verzióját!

2.

A lejátszás akadozik: Valószínűleg nincs elegendő sávszélesség a videó lejátszásához. (Hálózati igény: Minimálisan 800KBps-1MBps letöltési sávszélesség.) – Kattintson a közvetítői képernyő jobb alsó sarkában megjelenő fogaskerék ikonra, és az Auto beállításról állítsa át a közvetítés felbontását 480p vagy 360p -re.

Megrendelés feltételei

Egyéb információk:

Az infoszfera.hu honlapon közzétett film, videófelvétel és egyéb szerzői mű kizárólag a mű szerzője, az előadók, illetve az Infoszféra Kft. írásbeli engedélyével terjeszthető, közvetíthető a nyilvánosság felé, illetve tehető nyilvánosság számára hozzáférhetővé online felületeken. A konferenciák videófelvételeinek letöltése szigorúan tilos! Az Infoszféra Kft., a szerző és az előadók a megjelentetett felvételek, szakmai anyagok írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltják.

Technikai probléma esetén kérjük, hívja a 30-318-4455-ös telefonszámot!

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A videokonferenciára/e-learning-re való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A jelentkezésről online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk.
4. A bejelentkezéshez szükséges egyedi felhasználónevet, jelszót, és az anyag(ok) elérhetőségét a számla kiegyenlítése után küldjük majd el a megrendelőnek.
5. Az egyedi felhasználónevek az első belépéstől számított 30 napig érvényesek!

Széchenyi 2020