Ingatlanjog 2021. – A kapcsolódó jogok érvényesítése és a gyakorlati következményeik – /e-learning/ – 6 ügyvéd kreditpont

Konferenciánkon az ingatlanjoghoz kapcsolódó jogok érvényesítéséről, azok gyakorlati következményeiről beszél szakértő előadónk.

A mindennapokban gyakran alakul ki jogvita az ingatlanokkal kapcsolatban. A bíróság szemszögéből tekintjük át ezen perek sajátosságait, buktatóit és következményeit. Előadónk a gyakorlatban is hasznosítható szakmai tapasztalatait, javaslatait osztja meg a résztvevőkkel.

Kreditpontok

6 KÖTELEZŐ KREDITPONT ÜGYVÉDEKNEK

Kreditpont igény esetén kötelező az e-learning előadások maradéktalan megtekintése.
A tananyag megtekintése után az Infoszféra Kft. kreditigazolást állít ki.

 

A KREDITPONTOK MEGSZERZÉSÉNEK MENETE:

 • Kérjük, kreditpont igényét a jelentkezési lap kitöltésekor adatai megadásával jelezze!
 • A részvételi díj kiegyenlítése után egyedi felhasználó névét,  jelszavát és a tanfolyam anyag, valamint a vizsgateszt elérhetőségét e-mailen küldjük el a megrendelőnek.
 • Online e-learning tananyagunk 4 db modulból áll. Az egyedi felhasználónév és jelszó alapján a felvétel megtekintését a rendszer naplózza.
 • A kurzus moduljain belül a rendszer a MÜK előírása szerint időszakonként “éberség” ellenőrző kérdéseket tesz fel az elhangzott oktatási anyaghoz kapcsolódóan. Az ellenőrző kérdések közül minimum egyet helyesen kell megválaszolni, hogy az anyag megtekintését folytathassa. Helytelen válaszok esetén a program automatikusan visszalépteti az adott fejezet elejére.
 • A kreditpontokat a MÜK előírásai szerint lejelentjük, a résztvevőnek további teendője nincs!

 

 A MÜK hivatalos állásfoglalásához igazodva kreditpont igazolást csak annak a résztvevőnek áll módunkban kiállítani, aki a teljes e-learning konferenciát maradéktalanul megtekintette, egy-egy blokkot megszakítás nélkül, egymást követően, eltérő időpontban nézett végig!  Az egyedi felhasználónevek az első belépéstől számított 30 napig érvényesek! A kreditpontok 2021. 04. 29. és 2022. 04. 29. közötti megtekintés esetén adhatók ki.

 

 

Az Infoszféra Kft-t a Magyar Ügyvédi Kamara Oktatási Bizottsága akkreditált képzési helynek nyilvánította. Akkreditációs azonosító szám: AK001004/2020 

A képzési esemény nyilvántartásba vételi száma: NY001675/2021

Részvételi díj

19.900 Ft/fő

Kedvezmények

15.900 Ft/fő, ha jelentkezése  június 30-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Az online e-learning anyag 4 videó modulból áll, melyek együttes időtartama 357 perc.

 

Az ár tartalmazza az online videókat és az előadás anyagát letölthető pdf formátumban.

 

 

Főbb témakörök

 • A dologi jog alapelvei és gyakorlati következményeik
 • A dolgok osztályozása és ennek gyakorlati következményei
 • A tulajdonszerzési módok osztályozása és ennek gyakorlati következményei
 • Az elbirtoklás
 • A ráépítés
 • A túlépítés
 • A birtok- és szomszédjogi viták
 • A telekhatárviták
 • A közös tulajdon használatával és a megszüntetésével kapcsolatos jogviták
 • A telki szolgalmakkal kapcsolatos jogviták
 • A fontosabb öröklési jogviták
 • Az anyagi öröklésjog és a hagyatéki eljárás kapcsolata
 • A telekkönyvi jog és az ingatlan-nyilvántartási eljárás gyakorlati alapkérdései
 • A földforgalmi szabályozás néhány gyakorlati problémája

Videó

Kérjük, a felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi linkekre:

https://infoszfera.videosquare.eu/hu/channels/details/7807,Ingatlanjog_2021._e-learning_

(A felvétel megtekintéséhez egyedi felhasználónév és jelszó szükséges. Amennyiben még nincs felhasználóneve és jelszava, rendelje meg tananyagunkat.)

Minden jog fenntartva!

Esetleges hibajelenségek

1. Hibaüzenet: “A felvételek megtekintéséhez az Adobe Flash Player szoftver egy újabb verziójára van szükség…”. Megoldás: Töltse le, és telepítse az Adobe Flash lejátszó legfrissebb verzióját!

2. A lejátszás akadozik: Valószínűleg nincs elegendő sávszélesség a videó lejátszásához. (Hálózati igény: Minimálisan 800KBps-1MBps letöltési sávszélesség.)

Megrendelés feltételei

Egyéb információk:

Az infoszfera.hu honlapon közzétett film, videófelvétel és egyéb szerzői mű kizárólag a mű szerzője, az előadók, illetve az Infoszféra Kft. írásbeli engedélyével terjeszthető, közvetíthető a nyilvánosság felé, illetve tehető nyilvánosság számára hozzáférhetővé online felületeken. A konferenciák videófelvételeinek letöltése szigorúan tilos! Az Infoszféra Kft., a szerző és az előadók a megjelentetett felvételek, szakmai anyagok írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltják.

Technikai probléma esetén kérjük, hívja a 30-318-4455-ös telefonszámot!

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A videokonferenciára/e-learning-re való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A jelentkezésről online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk.
4. A bejelentkezéshez szükséges egyedi felhasználónevet, jelszót, és az anyag(ok) elérhetőségét a számla kiegyenlítése után küldjük majd el a megrendelőnek.
5. Az egyedi felhasználónevek az első belépéstől számított 30 napig érvényesek!

Széchenyi 2020