Kreditpontos tananyagcsomag 2018.

Szerezze meg idei  kreditpontjait, ismerje meg a 2018-ben érvényben lévő adótörvény aktualitásait, a házipénztárra, a termékdíjra és az e-számlázásra érvényben lévő szabályozást szakértő előadóink tolmácsolásában otthonról, vagy az irodából online tanfolyamunk elvégzésével.

 

Tanfolyamcsomagunk tartalma:

ADÓSZABÁLYOK 2018. – ÚJ ADÓIGAZGATÁSI ELJÁRÁS, ÁFA, SZJA – E-LEARNING

Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör)8 kreditpont
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 10 kreditpont
Könyvvizsgálók: 1 kreditpont

HÁZIPÉNZTÁR 2018. – E-LEARNING

Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakterület, számviteli témakör): 5 kreditpont
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 4 kreditpont
Könyvvizsgálók: 1 kreditpont

 

ELEKTRONIKUS SZÁMLÁZÁS 2018. – E-LEARNING

Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör)5 kreditpont
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 6 kreditpont
Könyvvizsgálók: 1 kreditpont

 

KÖRNYEZETVÉDELMI TERMÉKDÍJ 2018. – E-LEARNING

Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör)7 kreditpont
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 8 kreditpont
Könyvvizsgálók: 1 kreditpont

 

(Az e-learning tananyagok önállóan is megrendelhetők!)

Kreditpontok

Mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők a megtekintésekért  kreditpontokat kaphatnak. A tananyagcsomag összes felvételének megtekintése esetén megszerezhető kreditpontok:

Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakterület, nem számviteli és számviteli témakör): 20 + 5 kreditpont
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 28 kreditpont
Könyvvizsgálók: 4 kreditpont

Kérjük, kreditpont igényét a jelentkezési lap kitöltésekor az adatai megadásával jelezze!
Az egyedi felhasználónév és jelszó alapján a felvétel megtekintését a rendszer naplózza. Az NGM hivatalos állásfoglalásához igazodva kreditpont igazolást azon felhasználónk részére áll módunkban kiállítani, aki a teljes felvételsorozatot megtekintette, és egy-egy blokkot megszakítás nélkül, egymást követően, eltérő időpontban nézett végig! A kreditpontok érvényesek 2018. 07. 01. és 2018. 08. 31. között megtekintett tanfolyam esetén.

Részvételi díj

67.600 Ft/tanfolyamcsomag + ÁFA

Kedvezményes csomagár:

19.900 Ft/tanfolyamcsomag + ÁFA, ha megrendelése augusztus 31-ig beérkezik hozzánk!

Videó

A videofelvételek megtekintéséhez hozzáférési engedéllyel kell rendelkeznie. Amennyiben még nem rendelkezik egyedi felhasználónévvel és jelszóval, rendelje meg e-learning tananyagunkat!

 

 

Főbb témakörök

Adószabályok 2018 – Az adóigazgatási eljárás, az elektronikus adatszolgáltatás az ÁFÁ-ban és az SZJA változás. Az előadások során részletezére kerül a teljes 2018-as adócsomag. 

Házipénztár 2018. – A házipénztár, pénztárgép és a számlázás szabályai az elmúlt években számos alkalommal változtak. 2018-ban is életbe léptek változások. Előadásunk keretében a 2018-ban érvényes, aktuális szabályozást mutatja be részletesen szakértőnk.

Elektronikus számlázás 2018. – Szakértőnk az előadás során bemutatja az elektronikus számlázással kapcsolatos jelenleg hatályos jogszabályi környezeten túlmenően annak gyakorlati megvalósítását, esetleges buktatóit. Az előadás segítséget nyújt képet alkotni a megfelelő számlázási modellekről, melyek számla kiállítóként és számla befogadóként is fontosak lehetnek.

Környezetvédelmi termékdíj 2018. –  A tanfolyam során a környezetvédelmi termékdíj sokak által ismert, nagy nevű szakértői mutatják be teljes körűen a termékdíjas szabályozást 2018-ban érvényben lévő szabályait.

 

Technikai követelmények

Adobe Flash lejátszóAmennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse a szoftvert! Adobe Flash lejátszó

Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8/10, Linux, Mac OSX.

Támogatott böngészők: A böngészőnek képesnek kell lennie lejátszania a HTML5 videókat. Ehhez mi elsősorban a Chrome, Firefox, Microsoft Edge vagy Safari böngészőket javasoljuk, ezekből is a következőket:

  • Microsoft Edge
  • Chrome 48 (2016. január)
  • Firefox 44 (2015. október)
  • Safari 6.2.8 (2015. augusztus)
  • Opera 35 (2016. február)
  • Internet Explorer 11 (Windows 8 és Windows 10, ugyanakkor Windows 7 rendszeren NEM támogatott!)

Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 800KBps-1MBps letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.

A videó lejátszás engedélyezése: Egyes vállalati hálózatokban előfordulhat, hogy a szigorú tartalmi szűrési szabályok blokkolják a videó forgalmat. Ekkor a lejátszó hibaüzenetben tájékoztatja Önt (pl. “Az élő közvetítés nem elérhető”). Ebben az esetben kérjük, hogy forduljon saját rendszergazdájához! A lejátszáshoz minimálisan a HTTP-be ágyazott RTMP protokollt (tcp/80-as port a videó szerver felé) engedélyezni kell.

TESZT:

Esetleges hibajelenségek

1.

Hibaüzenet: “A felvételek megtekintéséhez az Adobe Flash Player szoftver egy újabb verziójára van szükség…”.

Megoldás: Töltse le, és telepítse az Adobe Flash lejátszó legfrissebb verzióját!

2.

Hibaüzenet: “Az élő közvetítés nem elérhető…”.

Megoldás: Valószínűleg a vállalati hálózat szigorú tartalmi szűrési szabályai blokkolják a videó forgalmat. Ebben az esetben kérjük, hogy forduljon saját rendszergazdájához!

3.

A lejátszás akadozik: Valószínűleg nincs elegendő sávszélesség a videó lejátszásához. (Hálózati igény: Minimálisan 800KBps-1MBps letöltési sávszélesség.)

Megrendelés feltételei

Egyéb információk:

Az infoszfera.hu honlapon közzétett film, videófelvétel és egyéb szerzői mű kizárólag a mű szerzője, az előadók, illetve az Infoszféra Kft. írásbeli engedélyével terjeszthető, közvetíthető a nyilvánosság felé, illetve tehető nyilvánosság számára hozzáférhetővé online felületeken. A konferenciák videófelvételeinek letöltése szigorúan tilos! Az Infoszféra Kft., a szerző és az előadók a megjelentetett felvételek, szakmai anyagok írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltják.

Technikai probléma esetén kérjük, hívja a 30-318-4455-ös telefonszámot!

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A videokonferenciára/e-learning-re való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A jelentkezésről online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk.
4. A bejelentkezéshez szükséges egyedi felhasználónevet, jelszót, és az anyag(ok) elérhetőségét a számla kiegyenlítése után küldjük majd el a megrendelőnek.
5. Az egyedi felhasználónevek az első belépéstől számított 30 napig érvényesek!