Mérlegképes könyvelői továbbképzési csomag

Az Adónavigátor, a MINKE és az Infoszféra Kft. közös e-learning továbbképzése

 


Az előadások megtekintéséért mérlegképes / adótanácsadói / adószakértői / okleveles adószakértői / könyvvizsgálói kreditpontot is kapsz!


Miért érdemes már most regisztrálnod a kreditpontos e-learningre?

–  Most még hatékonyan fel tudod használni az új tananyagot a munkád során, nem úgy, mint az év végén, amikor már csak a kötelező kreditpontok miatt nézed meg.

–  Mert úgy állítottuk össze a témaköröket, hogy valódi segítséget nyújtson a mindennapi munkádhoz.

–  Az előadók személye garanciát jelent arra, hogy nem fogsz unatkozni, mert az előadások végig lekötik a figyelmedet.

– Mert ha most nem élsz a lehetőséggel, akkor talán az év végéig halogatni fogod a dolgot, és bánni fogod, hogy nem léptél időben.

 

 

Kreditpontok

Mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők az e-learning tananyagok megtekintéséért az kreditpontokat kaphatnak az alábbiak szerint:

Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakterület, nem számviteli és számviteli témakör)8+8 kreditpont
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők:  14 kreditpont
Könyvvizsgálók:  2 kreditpont

Kérjük, kreditpont igényét a jelentkezési lap kitöltésekor külön jelezze!

A PM hivatalos állásfoglalásához igazodva kreditpont igazolást csak annak a résztvevőnek áll módunkban kiállítani, aki a tananyagokat egymást követően nézte meg. Ha belekezdett az egyik tananyagba, annak összes modulját maradéktalanul megtekintette, egy-egy modult megszakítás nélkül, egymást követően, eltérő időpontban nézett végig, és a másik tananyag moduljait csak ez után kezdte el teljesíteni.  Az egyedi felhasználónevek az első belépéstől számított 60 napig érvényesek! A kreditpontok 2022.03.02. és 2022.12.31. közötti megtekintés esetén adhatók ki.

Részvételi díj

19 900.- Ft

Jelen képzési csomagunk áfa-mentes

 

Az ár tartalmazza az online képzést és az előadás anyagát letölthető pdf formátumban.

 

 

 

 


KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

Képzési tájékoztató

Felnőttképzési szerződés

Főbb témakörök

Várható tematika* és előadók:

 

8 számvitel kreditpontos előadás:

  • Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna: Nyitómérleg összeállítása áttérések esetén; Egyéb bevételekkel és egyéb ráfordításokkal kapcsolatos tudnivalók; Önellenőrzés számvitele

 

8 nem számviteli kreditpontos előadás teljes tartalma:

 

 

 

Biztosíts magad már most, hogy a legjobb feltételekkel, időben végezhesd el az idén a továbbképzést!

 

Videó

Figyelem! Az e-learning előadások még nem érhetőek el, a továbbképzés március 2-től végezhető el! Jelentkezéseddel biztosítod magad, hogy elsőként értesítünk, amint elérhető lesz az e-learning képzési csomag!

AZ ELŐREGISZTRÁCIÓHOZ TÖLTSD KI A FENTI MEGRENDELŐLAPOT!

Esetleges hibajelenségek

1. Hibaüzenet: “A felvételek megtekintéséhez az Adobe Flash Player szoftver egy újabb verziójára van szükség…”. Megoldás: Töltse le, és telepítse az Adobe Flash lejátszó legfrissebb verzióját!

2. A lejátszás akadozik: Valószínűleg nincs elegendő sávszélesség a videó lejátszásához. (Hálózati igény: Minimálisan 800KBps-1MBps letöltési sávszélesség.) – Kattintson a közvetítői képernyő jobb alsó sarkában megjelenő fogaskerék ikonra, és az Auto beállításról állítsa át a közvetítés felbontását 480p vagy 360p -re.

Megrendelés feltételei

Egyéb információk:

Az infoszfera.hu honlapon közzétett film, videófelvétel és egyéb szerzői mű kizárólag a mű szerzője, az előadók, illetve az Infoszféra Kft. írásbeli engedélyével terjeszthető, közvetíthető a nyilvánosság felé, illetve tehető nyilvánosság számára hozzáférhetővé online felületeken. A konferenciák videófelvételeinek letöltése szigorúan tilos! Az Infoszféra Kft., a szerző és az előadók a megjelentetett felvételek, szakmai anyagok írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltják.

Technikai probléma esetén kérjük, hívja a 30-318-4455-ös telefonszámot!

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A videokonferenciára/e-learning-re való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A jelentkezésről online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk.
4. A bejelentkezéshez szükséges egyedi felhasználónevet, jelszót, és az anyag(ok) elérhetőségét a számla kiegyenlítése után küldjük majd el a megrendelőnek.
5. Az egyedi felhasználónevek az első belépéstől számított 30 napig érvényesek!

Széchenyi 2020