Számviteli aktualitások 2020. – A számviteli törvény változásai, üzemi (üzleti) eredmény tartalma, követelések-kötelezettségek – e-learning

Előadónk a szakmai nap során kitér a számviteli törvény aktualitásaira, változásaira.

A gazdasági, pénzügyi, könyvelési és számlázási szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést e-learnig tanfolyamunk.

Továbbképzésünket azoknak a regisztrált mérlegképes könyvelőknek, adószakértőknek, adótanácsadóknak, okleveles adószakértőknek és könyvvizsgálóknak ajánljuk, akik kreditpontokat gyűjtenek a 2020. képzési évre!

Kreditpontok

Mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők a megtekintésekért hamarosan kreditpontokat kaphatnak.

Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakterület, számviteli témakör): 8 kreditpont
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 7 kreditpont
Könyvvizsgálók: 1 kreditpont

Kérjük, kreditpont igényét a jelentkezési lap kitöltésekor az adatai megadásával jelezze!
Az egyedi felhasználónév és jelszó alapján a felvétel megtekintését a rendszer naplózza. Az NGM hivatalos állásfoglalásához igazodva kreditpont igazolást azon felhasználónk részére áll módunkban kiállítani, aki a teljes felvételsorozatot megtekintette, és egy-egy blokkot megszakítás nélkül, egymást követően, eltérő időpontban nézett végig! A kreditpontok érvényesek 2020. 12. 31-ig megtekintett tanfolyam esetén.

Részvételi díj

14.900 Ft/fő + ÁFA

Kedvezmények

9.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  december 1-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Az online képzés 4 videó modulból áll, melyek együttes időtartama 365 perc.

Az ár tartalmazza az online képzést és az előadás anyagát letölthető pdf formátumban.

Főbb témakörök

A számviteli törvény változásai (a 2019. nyári adócsomagban elfogadott, 2020-tól hatályba lépő változások, valamint a 2019. novemberében benyújtott tv. javaslatok alapján), üzemi (üzleti) eredmény tartalma, követelések-kötelezettségek

Videó

Kardosné Birkás AnikóA számvitelről szóló 2000. évi C. törvény módosítása – 1. rész

 

Kardosné Birkás Anikó: A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény módosítása – 2. rész

Kardosné Birkás AnikóA számvitelről szóló 2000. évi C. törvény módosítása – 3. rész

Kardosné Birkás AnikóA számvitelről szóló 2000. évi C. törvény módosítása – 4. rész

Minden jog fenntartva!

 

Ha hibásan jelenik meg a közvetítő ablakban az adás, kérjük kattintson az alábbi linkekre:

https://infoszfera.videosquare.eu/hu/channels/details/1519,Szamviteli_aktualitasok_2020._-_A_szamviteli_torveny_valtozasai_uzemi_uzleti_eredmeny_tartalma_kovetelesek-kotelezettsegek_-_e-learning

 

Esetleges hibajelenségek

1. Hibaüzenet: “A felvételek megtekintéséhez az Adobe Flash Player szoftver egy újabb verziójára van szükség…”. Megoldás: Töltse le, és telepítse az Adobe Flash lejátszó legfrissebb verzióját!

2. A lejátszás akadozik: Valószínűleg nincs elegendő sávszélesség a videó lejátszásához. (Hálózati igény: Minimálisan 800KBps-1MBps letöltési sávszélesség.)

Megrendelés feltételei

Egyéb információk:

Az infoszfera.hu honlapon közzétett film, videófelvétel és egyéb szerzői mű kizárólag a mű szerzője, az előadók, illetve az Infoszféra Kft. írásbeli engedélyével terjeszthető, közvetíthető a nyilvánosság felé, illetve tehető nyilvánosság számára hozzáférhetővé online felületeken. A konferenciák videófelvételeinek letöltése szigorúan tilos! Az Infoszféra Kft., a szerző és az előadók a megjelentetett felvételek, szakmai anyagok írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltják.

Technikai probléma esetén kérjük, hívja a 30-318-4455-ös telefonszámot!

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A videokonferenciára/e-learning-re való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A jelentkezésről online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk.
4. A bejelentkezéshez szükséges egyedi felhasználónevet, jelszót, és az anyag(ok) elérhetőségét a számla kiegyenlítése után küldjük majd el a megrendelőnek.
5. Az egyedi felhasználónevek az első belépéstől számított 30 napig érvényesek!

Széchenyi 2020