Tehergépjármű vezetők munkajogi specialitásai, munkabér elszámolás szabályai – e-learning

A fuvarozó vállalkozások könyvviteli feladatai néhány szempontból igencsak speciálisnak mondhatóak. Az előadás során a munkaügyi kérdéseket járjuk körül, mellyel kapcsolatban a gyakorlatban számos helyen találkozni problémával. Az előadásból részletesen megismerhetik e területen a szabályokat.

Részvételi díj

9.900 Ft/fő + ÁFA

 

Az online képzés 1 videó modulból áll, melynek időtartama 93 perc.

 

Főbb témakörök

  • Mi a gépkocsivezető munkaidő nyilvántartása?
  • Kell e munkaidő keret alkalmazni a tehergépkocsi vezetőknek?
  • Keletkezhet e rendkívüli munkavégzése egy gépkocsi vezetőnek?
  • Bérelszámolás, letiltás aktuális kérdései
  • Munkaszerződéstől eltérő foglalkoztatás
  • Fekete foglalkoztatás aktuális következményei
  • Hogyan lehet lekerülni a rendezetlen munkaügyi kapcsolatok listájáról
  • Mire számíthatunk majd a 3. generációs menetíró készülékek világában

 

Videó

Kérjük, a felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi linkekre:

https://infoszfera.videosquare.eu/hu/channels/details/9214,Tehergepjarmu_vezetok_munkajogi_specialitasai_munkaber_elszamolas_szabalyai

Minden jog fenntartva!

(A felvétel megtekintéséhez egyedi felhasználónév és jelszó szükséges. Amennyiben még nincs felhasználóneve és jelszava, rendelje meg tananyagunkat.)

Esetleges hibajelenségek

1. Hibaüzenet: “A felvételek megtekintéséhez az Adobe Flash Player szoftver egy újabb verziójára van szükség…”. Megoldás: Töltse le, és telepítse az Adobe Flash lejátszó legfrissebb verzióját!

2. A lejátszás akadozik: Valószínűleg nincs elegendő sávszélesség a videó lejátszásához. (Hálózati igény: Minimálisan 800KBps-1MBps letöltési sávszélesség.)

Megrendelés feltételei

Egyéb információk:

Az infoszfera.hu honlapon közzétett film, videófelvétel és egyéb szerzői mű kizárólag a mű szerzője, az előadók, illetve az Infoszféra Kft. írásbeli engedélyével terjeszthető, közvetíthető a nyilvánosság felé, illetve tehető nyilvánosság számára hozzáférhetővé online felületeken. A konferenciák videófelvételeinek letöltése szigorúan tilos! Az Infoszféra Kft., a szerző és az előadók a megjelentetett felvételek, szakmai anyagok írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltják.

Egyéb információ:

Az ár tartalmazza az online videó tananyagot.

Technikai probléma esetén kérjük, hívja a 30-318-4455-ös telefonszámot!

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A videokonferenciára/e-learning-re való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A jelentkezésről online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk.
4. A bejelentkezéshez szükséges egyedi felhasználónevet, jelszót, és az anyag(ok) elérhetőségét a számla kiegyenlítése után küldjük majd el a megrendelőnek.
5. Az egyedi felhasználónevek az első belépéstől számított 30 napig érvényesek!

Széchenyi 2020