Változások a bizalmi vagyonkezelés adózásában

A 2023. őszi csomagban fél év alatt másodszor írták át a bizalmi vagyonkezelés adózási szabályait. A nyári módosítás szigorított, míg az őszi változtatás enyhített a vagyonrendelés és vagyonkiadás szabályain. A jövőben a vagyonkiadás időpontja fog hangsúlyos szerepet kapni, azonban számos új adminisztrációs szabálynak is meg kell majd felelni.

A könnyítésnek köszönhetően feltehetően sokan fognak újra bizalmi vagyonkezelés és a magánalapítványok irányába elmozdulni.

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

22.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  augusztus 31-ig beérkezik hozzánk.

 

Az online képzés 1 videó modulból áll, melynek időtartama 110 perc.

Az ár tartalmazza az online képzést és az előadás anyagát letölthető pdf formátumban.

 

 

Főbb témakörök

• A bizalmi vagyonkezelés korábbi adózási szabályainak bemutatása
Kiskapuk nyomában: A jogszabályváltozás indokai
• Milyen hatással bír a mostani változás a korábbi struktúrákra?
Az átmeneti szabályok alkalmazása
• Az új adózási rendelkezések ismertetése
• Magánalapítványokra vonatkozó új adózási előírások
• Érdemes-e a megváltozott szabályok szerint belevágni a bizalmi vagyonkezelésbe?
• Esettanulmányok

 

Videó

Kérjük, a felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi linkekre:

https://infoszfera.videosquare.eu/hu/channels/details/10768,Valtozasok_a_bizalmi_vagyonkezeles_adozasaban

(A felvétel megtekintéséhez egyedi felhasználónév és jelszó szükséges. Amennyiben még nincs felhasználóneve és jelszava, rendelje meg tananyagunkat.)

Minden jog fenntartva!

Esetleges hibajelenségek

1. Hibaüzenet: “A felvételek megtekintéséhez az Adobe Flash Player szoftver egy újabb verziójára van szükség…”. Megoldás: Töltse le, és telepítse az Adobe Flash lejátszó legfrissebb verzióját!

2. A lejátszás akadozik: Valószínűleg nincs elegendő sávszélesség a videó lejátszásához. (Hálózati igény: Minimálisan 800KBps-1MBps letöltési sávszélesség.) – Kattintson a közvetítői képernyő jobb alsó sarkában megjelenő fogaskerék ikonra, és az Auto beállításról állítsa át a közvetítés felbontását 480p vagy 360p -re.

Megrendelés feltételei

Egyéb információk:

Az infoszfera.hu honlapon közzétett film, videófelvétel és egyéb szerzői mű kizárólag a mű szerzője, az előadók, illetve az Infoszféra Kft. írásbeli engedélyével terjeszthető, közvetíthető a nyilvánosság felé, illetve tehető nyilvánosság számára hozzáférhetővé online felületeken. A konferenciák videófelvételeinek letöltése szigorúan tilos! Az Infoszféra Kft., a szerző és az előadók a megjelentetett felvételek, szakmai anyagok írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltják.

Technikai probléma esetén kérjük, hívja a 30-318-4455-ös telefonszámot!

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A videokonferenciára/e-learning-re való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A jelentkezésről online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk.
4. A bejelentkezéshez szükséges egyedi felhasználónevet, jelszót, és az anyag(ok) elérhetőségét a számla kiegyenlítése után küldjük majd el a megrendelőnek.
5. Az egyedi felhasználónevek az első belépéstől számított 30 napig érvényesek!

Felvétel dátuma:
2024. január 17.
Széchenyi 2020