Bemutatkozás

Az Infoszféra Kft. 2000 januárjában alakult. Fő tevékenységünk az egy napos szakmai fórumok, képzések, tréningek, szemináriumok, konferenciák szervezése. Legfőbb célkitűzésünk, hogy olyan gazdasági rendezvényeket szervezzünk sikeresen, amelyek hozzájárulnak a magyar vállalatok gazdasági menedzsmentjének szakmai továbbképzéséhez.

Infoszféra

Cégünk nagyon hamar, már a működésének kezdetén a magyar képzési piac meghatározó szereplőjévé vált. Az elmúlt több, mint 20 évben folyamatosan változtunk, alkalmazkodtunk a piaci igényekhez. A több, mint 3000 sikeresen megtartott tantermi és online rendezvénnyel a hátunk mögött, célunk és  küldetésünk máig megmaradt a gyökereknél.

Legfontosabb célunk, hogy magas színvonalú szakmai tudást közvetítsünk és ezáltal ügyfeleink számára naprakész tájékoztatást, értékes, hasznos és érdekes információkat nyújtsunk a legkülönfélébb szakmai témakörökben, mindezt rugalmas ügyintézéssel, barátságos, közvetlen, kellemes légkörben.

Kínálatunkba főként egy vagy két napos üzleti, szakmai előadások, tréningek, konferenciák tartoznak. Kiemelt területeink az adatvédelem, a környezetvédelem, a jogi képzések, az adózás és az értékesítés. Rendezvényeink helyszíne főleg Budapest, de igény esetén vidéki képzések szervezésére is nyitottak vagyunk.

A piaci igényekhez alkalmazkodtunk, így egyre szélesebb kínálattal jelenünk meg az e-learning piacon is. Tananyagaink magas színvonalú tartalommal, egy megbízható rendszerben tekinthetők meg. Célunk, hogy ezzel is támogassuk és segítsük a hazai (főként a vidéki) vállalkozók és vállalkozások folyamatos fejlődését.

konf
ÉN

 

Rendezvényeink nyílt, mindenki számára elérhető formában kerülnek megszervezésre, de igény esetén kihelyezett, belső képzések szervezését és megvalósítását is vállaljuk.

Előadásaink témáit a mindennapi üzleti életben felmerülő igények alakítják. Stratégiai üzleti kapcsolatainkon, ügyfeleinken, partnereinken és saját üzleti tapasztalatainkon keresztül az üzleti világ aktív szereplőiként újra és újra kirajzolódnak előttünk azok a területek, melyeken az embereknek fejlődésre lenne szükségük. Ez, és szakértő előadóink naprakész szakmai információi határozzák meg folyamatosan alakuló és fejlődő portfóliónkat. Így lehetőségünk van a hagyományos szakmai rendezvényeken túl folyamatosan bővíteni témaköreinket.

 

Rendezvényeink minőségének garanciája, hogy minden esetben az adott terület egyik legelismertebb és legnagyobb szaktudással rendelkező szakértő előadóival dolgozunk együtt.

Rendezvényeinken egyedi és különleges szakmai megoldásokat, lehetőségeket is kínálunk résztvevőinek és üzleti partnereinek (kiállítóknak, támogatóknak) egyaránt.

Munkánk legnagyobb elismerését visszatérő, elégedett ügyfeleink véleménye, rendezvényeinken való folyamatos részvétele jelenti. Köszönjük törzsügyfeleinknek, hogy újra és újra minket választanak!

hullamos_logo

 

 

 

 

 

Széchenyi 2020