Széchényi 2020

Projekt azonosítószáma: GINOP-9.1.1-21

Kedvezményezett neve: INFOSZFÉRA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram

Projekt célja: A Hitelprogram keretében a Forgóeszköz finanszírozása

Projekt tartalmának rövid bemutatása: A COVID-19 járvánnyal összefüggésben a rendezvények piacán kialakult helyzet, az újraszerveződések, és a fennmaradáshoz szükséges készletbeszerzés, bér- és béren kívüli működési költségek finanszírozása.

Kölcsön összege: 10 000 000 Ft

Projekt befejezése: 2031. 09. 15.

 

 

Projekt azonosítószáma: GINOP-3.2.2-8.2.4-16-2017-00938

Kedvezményezett neve: INFOSZFÉRA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése az Infoszféra Kft.-nél

Támogatás összege: 2 573 680 Ft

Támogatás mértéke: 40%

Projekt leírása: INFOSZFÉRA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság szigethalmi székhelyű, 2000 óta működő gazdasági társaság. Fő tevékenységünk az egy napos szakmai fórumok, képzések, tréningek, szemináriumok, konferenciák szervezése. Legfőbb célkitűzésünk, hogy olyan gazdasági rendezvényeket szervezzünk sikeresen, amelyek hozzájárulnak a magyar vállalatok gazdasági menedzsmentjének szakmai továbbképzéséhez. Konferenciáink helyszínei túlnyomó többségében budapesti szállodák, rendezvényközpontok. Az utóbbi időben a résztvevőink, ügyfeleink részéről egyre több visszajelzés érkezik, melyben igényt támasztanak a vidéki helyszíneken megrendezett konferenciákra is. Ennek okán, véméndi telephelyünket bázisnak használva szeretnénk néhány konferenciánkat vidéki, első körben pécsi helyszíneken is megrendezni. Ehhez vált szükségessé cégünk fejlesztése, rendszereink rugalmasabbá tétele, az adminisztrációk, a kapcsolattartás, a vállalatirányítás és a szolgáltatásmenedzsment kiterjesztése, kialakítása, megkönnyítése.

A pályázat szakmai tartalmát képezi az 5 célterületet felölelő felhő alapú rendszer bevezetése. A Dio 2017 Vállalatirányítási rendszer segítségével a bevezetést követően a hatékonyabb munkavégzés nyomán javul a kapacitásunk kihasználtsága. Vállalatunk minőségi lépcsőt ugrik a munkaszervezésben, a munkavállalók a rendszert távolról, külső helyszínről webes felületen is tudják majd használni. A CRM, értékesítési területet lefedő rendszer segítségével egyszerűbbé válik az ügyfélkezelés, az ügyfelek számára egyszerűen készíthetőek egyedi ajánlatok, hírlevelek, e-mail-ek küldhetőek ki a rendszerből közvetlenül. Cél az, hogy a rendszerben minden információ rendelkezésre álljon a hatékony munkavégzéshez. A Kontrolling segítségével olyan teljesítménymérő mutatószámok kérhetőek le a rendszerből, melynek segítségével a vezetés munkája leegyszerűsödik, tény- és terv adatok összehasonlíthatóvá válnak. A Táv-és csoportmunka modullal lehetőségünk lesz levelezések bonyolítására, dokumentumok menedzselésére, valós idejű üzenetküldésre és feladatkezelésre. Számunkra elkerülhetetlen egy folyamatosan megújuló, naprakész információkat közvetítő, modern technológiával és látványelemekkel felvértezett weboldal üzemeltetése. A weboldalunk megjelenését, szolgáltatásait, információ tartalmát és minőségét is szeretnénk fejleszteni a közeljövőben jelen projekt segítségével. A szolgáltatásmenedzsment modultól azt várjuk, hogy segítséget jelent majd a szolgáltatások tervezésénél, bevezetésénél és nyomon követésénél.

Projekt befejezése: 2020. október 26.

Széchenyi 2020