Referenciák

Szakmai rendezvényeink részvevőinek véleménye fontos számunkra! Munkánk legnagyobb elismerését dicsérő szavaik jelentik, de folyamatos fejlődésünk alapjául is építő észrevételeik szolgálnak. Köszönjük!

 

Referenciák .

 

Értékesítők Napja 3.0 – 2016. 10. 27.

referenciák

Értékesítők Napja 3.0

 

2016. október 27-én több, mint 550-en résztvevővel került megrendezésre az Értékesítők Napja 3.0. Köszönjük azoknak, akik velünk töltötték a napot!

 

Résztvevőink mondták az Értékesítők Napjától…

 

 


 .

 .7 SZOKÁS szeminárium – 2016. 11. 15..

referenciák

 

2016. 11. 15-én az Infoszféra Kft. szervezésében első alkalommal került megrendezésre a kiemelkedően sikeres emberek 7 szokásáról szóló szeminárium. 150 lelkes hallgató visszajelzéseiből szemezgettünk. Ha Te is kedvet kaptál, legközelebb tarts velünk!

 

Résztvevőink mondták a 7 szokás szemináriumról…

 


ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ KÉPZÉS

 

★★★★ éppen most   –   Adatvédelmi képzésen voltam az Infoszféra Kft.-nél, Székesfehérváron. A tananyag kiváló, az oktató kedves, hiteles. Egy nehéz témában teljesen érthető oktatást tartottunk. Mindenkinek őszintén ajánlom!

Nagyon jó képzés volt, jó volt a csapat is. Az oktató Dr. Dósa Imre nagyon profin és közérthetően adott elő és érdekes volt. Biztosan nyomon követem majd az elkövetkezendő képzéseket is, mert érdemes.

Jó munkát és sok elégedett hallgatót kívánok!”

 

“A képzés, szervezés és a program teljes mértékben megfelelt elvárásaimnak.
Gyakorlati példákkal jól érthető módon tanultuk meg a GDPR szabályzatát, a ránk váró feladat
megoldásának lehetőségeit.
Jó szívvel ajánlom Önöket üzleti partnereimnek!”