Boér Tamás

Boér Tamás

Tamás személyes fejlődésének tapasztalataiból kiindulva jött rá, hogy mennyi rejtett erőforrással rendelkezünk mindannyian, és milyen fontos ezeket tudatosítani, és mozgósítani. Egyik ilyen mozzanat sok évvel ezelőtt a részvétele egy Enneagram tréningen volt. Nincs ember a világon, aki ne lenne motivált magasabb életminőség elérésére – ehhez pedig a személyes fejlődés, az ön- és emberismeret elengedhetetlen.

Tamás kis- és mikrovállalkozások tulajdonosainak fejlődését gyorsítja fel a jobb eredmények érdekében. Vallja, hogy vállalkozásod olyan, amilyen te vagy. Vállalkozásod soha nem fogja túllépni a te korlátaidat. Ha vállalkozásodat magasabb szintre szeretnéd fejleszteni, akkor kezdd a saját személyes fejlődéseddel.

– „Professional Coach” diplomáját Angliában szerezte

– három nyelven beszél (angol, német, francia)

– megbízott konzultatív értékesítési trénere a Richardson, Inc. (USA) tanácsadó-tréning cégnek

– kedvenc témái: a coaching alapú vezetés és az érzelmi intelligencia (EQ)

Mai mottóm: „Az okos ember ismeri a szabályokat. A bölcs ismeri a kivételeket is.”

A szabályok abban segítettek, hogy biztonságban éreztem magam, mert általuk meg tudtam felelni a valamilyen elképzelt ideálnak. Kivéve, amikor nem – és olyankor roppant frusztrált voltam.

Idealista szemléletem nagy mértékben segített a személyes fejlődésemben, mert nagyon erős volt bennem a vágy, hogy váljak egyre jobb emberré. Ez ma is megvan, de már jobban meg tudom húzni a határt, hogy ne frusztráljam magam túlságosan, amikor egyedül maradok a magam ideáival.

www.sikertervezes.hu

Széchenyi 2020