Nagy Gabi és Nagyernyei Gyula

Nagy Gabi és Nagyernyei Gyula

Emberi kapcsolatok

Több mint 12 éve foglalkoznak a személyiségjegyek kutatásával, kialakulásával és vizsgálatával. Saját bőrükön tapasztalták meg, milyen nagy segítség a hétköznapokban, ha valaki tisztában van a saját és környezete személyiségjegyeivel/felvett mintáival. Enneagram-mal, DISC-el, vérmérsékletek meghatározásával, és ennek képzésével foglalkoznak. Az elmúlt években több száz embernek segítettek önmaguk megismerésében és a módszerek gyakorlati alkalmazásában.

15 éve élünk boldog párkapcsolatban és három gyönyörű gyermek büszke szülei vagyunk. Abban a szerencsében van részünk, hogy együtt építhetjük közös vállalkozásunkat.

Több, mint egy évtizede foglalkozunk személyiségjegyek kutatásával, kialakulásával és vizsgálatával. E témakörben könyvet is írtunk Harmonikus Emberi Kapcsolatok címmel, ami eddig több, mint 3000 példányban fogyott el 2017. áprilisi megjelenése óta. 
Tréningeket tartunk nem csak Magyarországon, hanem Svájcban, Németországban, Angliában, Ausztriában, Szlovákiában és Székelyföldön is.

Tesszük mindezt azért, mert hisszük, hogy az ön- és emberismeret megkönnyíti az emberek életét, munkáját és legfőképp az emberi kapcsolatait.
Az elmúlt években több ezer ember járt nálunk nyílt vagy céges tréningen, egyéni konzultáción vagy előadáson.


Széchenyi 2020