Dr. Németh Zoltán

Dr. Németh Zoltán

A PRESENTR KONFERENCIA MEGÁLMODÓJA
KEYNOTE előadás: Arisztotelész 2400 évvel ezelőtt leírta azokat az alapokat, melyekkel ma is jó előadól lehetünk. A ma trénerei nem sokban térnek el az ókori görögök módszereit. Volt ebben fejlődés azóta? Várható valami új a technológia robbanás korszakában? A mai konferencia erre a kérdésre is keresi majd a válaszokat.
Zoltán Magyarország legtöbbet foglalkoztatott prezentációs trénere, 2002 óta több mint 5.000 tréningrésztvevőnek segítette az előadói fejlődését. Emellett felső és középvezetők vezetők szakmai felkészítője multinacionális válllatoknál (Bosch, Telekom, Tesco, Unilever, Schneider Electric stb.). Mélyen hisz benne, hogy bárki vállhat karizmatikus, érdekes, emlékezetes előadóvá. 2002 óta keresi a titkos képletet, mi kell ahhoz, hogy a gondolatainkat jól át tudjuk adni. A képlet még nincs meg, de már sok összetevőt azonosított eddigi útja során, melynek főbb mérföldkövei egy-egy összetevőt jelentenek:
– 2011-ben elkezd aktívan foglalkozni a Prezi.com-mal, amiből mára egy 8 fős nemzetközi szakértői csapatot épített fel, akik Frankfurttól Pakisztánig dolgoznak.
– 2012-ban felkérik a TEDxWoman előadóinak felkészítésére, majd 2014-tól a TEDxNagyerdő csapatát erősíti, ahol végül ő maga is szinpadra állt. Eddig munkájával kb. 60 előadó TEDx szereplését segítette.
– 2013-ban alapító elnöke a Pestbeszéd Retorika klubnak, mely a ToastMasters International első Magyar nyelvű klubnak, ami indikátora a hazai retorika mozgalomnak.
– Szakmai tudását és a legnagyobb előadói hibákat egy 40 paragrafust tartalmazó Prezentációs Büntető Törvénykönyvben foglalta össze.
– 2015-ban Rate-my- Slide néven egy powerpointos start-up vállalkozást indított el.
– 2017 óta Retorikai Edzőtáborokat szervez 11-18 év közötti fiataloknak
– Szakmai tudását és a legnagyobb előadói hibákat egy 40 paragrafust tartalmazó Prezentációs Büntető Törvénykönyvben foglalta össze, melyet a 2009 óta írt drprezi.hu blogján találunk meg.
– 2016-ban SlideParrot néven egy powerpointos start-up vállalkozást indított el, melynek célja, hogy örökre eltüntesse a gyenge Powerpoint előadásokat.

Legnagyobb vagy legemlékezetesebb közönség?
Egy biztosító 1000 fős csapata volt. Az 55+-os – még Állami biztosítóban kezdett – és a fiatal 25 éves titánok együttesen. Metszet pedig nem volt. :)
Legemlékezetesebb baki?
Vizuális előadás Prágában. Szállodában. Előtte 5 perccel kiderült: kicsi és öreg a projector – színek nélkül – apró vászon és összegerjedő hangfal. Csak 3-asra hoztuk.
Egyetlen tanács egy kezdő előadónak?
Menjen el egy ToastMasters klubba, leginkább a Budapest Business Branch-ot ajánlom :)
Legmeghatározóbb előadás, amin részt vettél?
Arnold Swartzenegger, 2015 február. Semmi újat nem mondott a szinpadon, de elképesztően erős volt az aurája, szinte izzott a levegő.
WWW.DRPREZI.COM
WWW.DRPREZI.HU

Széchenyi 2020