Szalmás Gábor, Dj Smash

Szalmás Gábor, Dj Smash

Már fiatalon tudta, hogy pontosan mit szeretne az életétől. Szabadságot, biztonságot és olyan „munkát”, ami nem is munka. Amit szenvedéllyel, szívvel tud és akar végezni, hiszen az ember találja meg azt a hivatást, ahonnan soha nem akar szabadságra menni. Ő megtalálta! Az emberek, a zene szeretete a fények-, a hangosítás világa alapot adott arra, hogy tudja, merre induljon. Az hajtotta a kezdetektől fogva, hogy mindig a legjobbat adja a megrendelőknek. Mindig többet és mindig jobbat. Munkájában és az élet minden területén maximalista! Az élet szeretete és szenvedélye a sikerének kulcsa.

Magával szembeni elvárásai nagyok és arra ösztönzik, hogy egyre jobb és jobb legyen. Az egész élete egy tanulás. Az Öt megbízók biztonságban érezhetik magukat, mert nem csak szakmai tapasztalattal rendelkezik, hanem egy olyan személyiséggel, amely garancia a jó hangulathoz!

A cég, melyet képvisel 30 éve indult egyéni vállalkozásként, amely mára már birodalommá nőtte ki magát. Minden egyes fellépésnél, minden megrendelésnél a „Smash hangulatot” kérik tőle. Az ország minden szegletéből hívják. Céges és állami rendezvények, családi összejövetelek, esküvők, csapatépítő tréningek kulcsembere, nemcsak itthon hanem külföldön is: Olaszországban, Svájcban, Szlovéniában, Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, Horvátországban is tartott már rendezvényt.

​Saját rendezvénytechnikai eszközparkkal rendelkezik, minden technikai igényt ki tud szolgálni.

Smash a rendezvények, a sztárok és megrendelők biztonsága, a neve a teljes odafigyelést jelenti. Az erő, a kitartás, a mindig vidám, mindig energikus, elsöprő, kreatív életvidám. Élményt, emléket és felszabadultságot ad az embereknek.

A magába vetett hite és a hatalmas szíve miatt tart ott, ahol tart! Mindemellett kedves, közvetlen és nagyon hálás az életéért. Mer élni!

Mottója: „Éld az álmodat – Egyszer élünk, de akkor éljünk!”

Széchenyi 2020