Adózás – Számvitel 2020. – 2 napos Mérlegképes Könyvelő TovábbképzésKészüljön fel időben a jövő évi jogszabály változásokra! Adónapunkon teljes áttekintést kaphat a 2019 nyári, és az őszi adócsomagban elfogadott 2020. évi változásokról. A gazdasági, pénzügyi, könyvelési és számlázási szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést 2 napos konferenciánk.

A 2 napos képzés elvégzésével regisztrált mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakirányon) megszerezhetik éves kötelező kreditpontjaikat a 2019. képzési évre. (Az akkreditáció folyamatban van.)

 

 


KREDITPONTOK:

A rendezvényen való részvételért mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók, adószakértők, adótanácsadók és okleveles adószakértők kreditpontot kaphatnak. Az akkreditáció folyamatban van!

Esetleges kreditpont igényét kérjük, a jelentkezési lapon jelezze!

 

2019. december 10. -
2019. december 11.
9:00 - 16:30
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

Főbb témakörök

A 2 napos képzés elvégzésével a regisztrált mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakirányon) megszerezhetik az éves kötelező kreditpontjaikat a 2019. képzési évre. (Az akkreditáció folyamatban van.)

  1. NAP: ADÓTÖRVÉNYEK 2020. (A 2020. JANUÁR 1-TŐL HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK ALAPJÁN)
  2. NAP: SZÁMVITEL 2020.

A képzési napokra külön-külön is lehet jelentkezni! (Kérjük, ha csak az egyik napon szeretne részt venni, ezt a jelentkezési lapon, a megjegyzés rovatban szíveskedjen feltüntetni!)

Részletes tematika: feltöltés alatt

 

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA / képzési nap

Kedvezményes ár

50% kedvezménnyel 14.950 Ft/fő + ÁFA / nap, ha mind a két képzési napra jelentkezik.

Ha csak az egyik képzési napon szeretne részt venni, akkor a kedvezményes ár

30% kedvezménnyel  20.930 Ft/fő + ÁFA / nap, ha jelentkezése  október 31-ig beérkezik hozzánk.

20% kedvezménnyel  23.920 Ft/fő + ÁFA / nap, ha jelentkezése  november 9-ig beérkezik hozzánk.


A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA / nap


 

 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink

Széchenyi 2020