1908-as, 1958-as adó- és járulékbevallás, valamint a 2018 évről benyújtandó szja bevallás

Üzleti reggeli

Jelentősen változik az adó- és járulékbevallás rendszere 2019-től. Résztvevőként megtudja, hogy hogyan teljesítheti szabályosan a bevallási kötelezettségét, milyen változások történtek a tavalyi évhez képest az adó és járulék megállapítás szabályaiban. Bemutatjuk a bevallások kitöltését és a bevallásokkal szemben támasztott adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését.

2019. január 16.
10:00 - 13:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

* A 2018. adóévi magánszemélyek személyi jövedelemadó kötelezettségét érintő változások

* Aktuális jogszabályok

* Az eSZJA rendszer továbbfejlesztése, a NAV mindenkinek készít adóbevallási tervezetet

* A 2018. évi szja-bevallást érintő formai és tartalmi változások

* 1+1%-os rendelkező nyilatkozatokkal kapcsolatos újdonságok

* A magánszemélyek 2018. évi szja-bevallási kötelezettség teljesítésével összefüggő munkáltatói, kifizetői feladatok

* 18M30-as összesített igazolás

* Egyszerűsített foglalkoztatásból származó jövedelem igazolása

* Kilépő adatlap a 2019. adóévre

* 2019.évi adóelőleg nyilatkozatok adattartalma

* A 2018. évi járulékbevallásokhoz kapcsolódó tudnivalók

* Jogviszony bejelentése és a járulék bevallás kapcsolata, a bevallás teljesítésének jelentősége, adóhatósági vizsgálata

* 2018. évi adóhatósági tapasztalatok a ’08-as munkáltatói és kifizetői havi járulék bevallás feldolgozásával (különös tekintettel a múlt évi szja bevallási tervezet során szerzett tapasztalatokra) összefüggésben

* Járulék bevallások 2019. évi változásai

* Alkalmazás minősége kódok változásai (jogviszony kódok, nyugdíjas státuszkódok)

* Új szochó kedvezmények a „gyakorlatban”

* Szakképzési hozzájárulás bevallásának változásai

* Egyéni vállalkozók és őstermelők 2019. évi járulékbevallása (bevallás kitöltésével kapcsolatos újdonságok, gyakorlati tapasztalatok)

* Szakmai konzultáció

* Résztvevők részéről felmerülő kérdések összegyűjtése, megválaszolása

Részvételi díj

21.750 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

18.750 Ft/fő + ÁFA,  ha egy cégtől többen jelentkeznek.

19.750 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  január 11-ig érkezik be hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3990 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti.  A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020