A bírósági végrehajtás, az ingatlan-végrehajtás gyakorlata, évközi változások

Magyar Jogászegylet FSZ továbbképzése

A pénzkövetelések érvényesítésének legvégső, egyben legfontosabb lépése a bírósági végrehajtás. Előadónk végigvezet a végrehajtási eljárás szakaszain, különös figyelmet szentelve a bírósági végrehajtások döntő többségét adó közjegyzői ügyek részleteire. Az új Pp hatálybalépésével változtak a végrehajtási perek szabályai is, melyet részletesen ismerhetünk meg a kodifikációban részt vett előadótól.

2019. január 16.
9:00 - 15:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

Főbb témakörök

* Hogyan változott a bírósági végrehajtás szervezete

* Új (?) végrehajtói díjszabás, avagy a végrehajtó anyagi és kárfelelőssége

* A végrehajtás elrendelésével kapcsolatos gyakorlati buktatók, jogorvoslatok

* Mire érdemes figyelni a foganatosítás során

* Mit jelent a gyakorlatban a végrehajtást kérő rendelkezési joga

* Hogyan lehet előzetesen „megfogni” a végrehajtható vagyont

* Az ingatlan-végrehajtás legújabb szabályai ▪ Mikor érdemes végrehajtás megszüntetési/korlátozási pert indítani és mikor perújítsunk?

* Összevetés a végrehajtási lap visszavonásával és a záradék törlésével

* A végrehajtási perek új szabályai a Pp módosítás hatálybalépésével

*  A végrehajtási igényperek a gyakorlatban: vigyázat, „nem működnek” a törvényi vélelmek!

*Konzultáció

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

35% kedvezménnyel 19.430 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

30% kedvezménnyel 20.930 Ft/fő + ÁFA,  ha jelentkezése  január 14-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020