A foglalkoztatás-felügyeleti ellenőrzés fő kérdései

A munkaügyi ellenőrzés helyébe lépő foglalkoztatás-felügyeleti eljárás szabálya

Előadónk a munkaügyi ellenőrzés helyébe lépő foglalkoztatás-felügyeleti eljárás szabályait mutatja be, az ellenőrzés megindulásától kezdve a tényállás tisztázásán át egészen a határozathozatalig, illetve a lehetséges szankciókig. Foglalkoztatóknak, könyvelőirodáknak szeretnénk az előadással segítséget nyújtani a foglalkoztatás-felügyeleti ellenőrzésre való felkészülésben, a bírságok elkerülésében, az ezekhez szükséges dokumentáció és gyakorlat átgondolásában. Az előadás kitér a rendezett munkaügyi kapcsolatok megváltozott, és a Közigazgatási Szankciók Nyilvántartására vonatkozó új szabályokra is.

2021. április 13.
10:00 - 12:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

• Mit ellenőrizhet a hatóság?
• A foglalkoztató személyének megállapítása
• A foglalkoztatási jogviszony minősítése
• Milyen foglalkoztatási szabályok megtartása ellenőrizhető?
• A foglalkoztatási támogatásokhoz kapcsolódó kötelezettségek megtartásának ellenőrzése
• Az ellenőrzés menetére vonatkozó különös eljárási szabályok
• Mire kell figyelni a tényállás tisztázása során a munkáltatónak?
• Milyen intézkedésekkel élhet a hatóság az eljárás során?
• A lehetséges közigazgatási szankciók
• A munkaügyi bírság kötelező és kizárt esetei
• A munkaügyi bírság mértéke, csökkentése
• Mikor kerül be a munkáltató a Közigazgatási Szankciók Nyilvántartásába?
• Az átalakult rendezett munkaügyi kapcsolatok rendszere
• Kérdések, konzultáció

Részvételi díj

18.900 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK

10.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

12.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  április 9-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza:  online képzés esetén  a kiadvány anyagát elektronikus formában

Online képzéshez való csatlakozás technikai feltételei:

Az online élő képzés (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert a képzés a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak. A képzés bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás. Az élő képzéshez való teljes becsatlakozáshoz mikrofon szükséges, a webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség! Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020