A szakképzés lehetőségei, kötelezettségei és finanszírozása 2018

2018 évre ismét változtak a szakképzési hozzájárulás szabályai. Gyakorlati, szemléltető előadásunk elsődleges célja a hatályos szabályok bemutatását követően a gyakorlati munkában, a megszokott tevékenységekben bekövetkező változások részletes áttekintése. Előadónk ismerteti Önökkel a buktatókat és a lehetőségeket egyaránt. Interaktív előadásunkon lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ön a mindennapi munkája során felmerült kérdéseire választ kapjon!

2018. február 08.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

* Kapcsolódó törvények, rendeletek, jogszabályi változások 2018
* Szakképzési hozzájárulási kötelezettség teljesítése, bevallása
* NAV részére történő bevallás, befizetés
Gyakorlati képzés szervezésével történő teljesítés, lebonyolítás, dokumentálás
* Gyakorlati képzés megvalósítása: tanuló? hallgató? munkavállaló?
Esettanulmány a gyakorlati képzés szervezésével történő hozzájárulás teljesítésére
Saját munkavállaló képzésének elszámolása, felnőttképzés, vagy felnőttoktatás, új lehetőségek!
Adózási kérdések, bevallás, elszámolás, finanszírozási lehetőségek
* Szakképzési hozzájárulás számviteli elszámolása
* Felkészülés az ellenőrzésre
Szakmai konzultáció – a résztvevők részéről felmerülő kérdések megválaszolása

Részvételi díj

24.700 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

18.700 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

21.700 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  február 7-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020