Adózás 2021. – Adókonferencia a NAV szakértőivel

Áfa, Art, Szja, Kata, Tao – Kreditpontos konferencia + Kreditpontos élő, online közvetítésKészüljön fel időben a jövő évi jogszabályváltozásokra!

Adónapunkon áttekintést kaphat 2021. évi változásokról. A gazdasági, pénzügyi, könyvelési és számlázási szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk.

 

A képzésen tantermi vagy online élő formában is részt vehet! Kérjük, a jelentkezés leadásakor jelölje meg választását!

 

KREDITPONTOK:

A rendezvényen való részvételért mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók, adószakértők, adótanácsadók és okleveles adószakértők kreditpontot kaphatnak.

A rendezvényen való részvételért várhatóan kapható kreditpontok:

 • mérlegképes könyvelők: 8 kreditpont (vállalkozási, nem számviteli)  – AKKREDITÁCIÓ ALATT
 • adószakértők, adótanácsadók, okleveles adószakértők:  min. 8 kreditpont – AKKREDITÁCIÓ ALATT
 • könyvvizsgálók:  min. 1 kreditpont – AKKREDITÁCIÓ ALATT

A képzés a 2020. képzési évre ad kreditpontokat!

Esetleges kreditpont igényét kérjük, a jelentkezési lapon jelezze!

 

2020. december 10.
9:00 - 16:30
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM *** vagy Online ÉLŐ előadás

Főbb témakörök

ADÓZÁS 2021. a NAV szakértőivel – Áfa, Art, Szja, Kata, Tao


Az általános forgalmi adóról szóló törvény változásai  – Sike Olga

A személyi jövedelemadót érintő módosítások ismertetése – Dr. Asztalos Zsuzsanna

A társasági adót érintő változások – Ácsné Molnár Judit

Az adózás rendjéről szóló törvény módosításai – Dr. Kovács Ferenc

 

Részvételi díj

Tantermi részvétel esetén:

29.900 Ft/fő

Kedvezményes ár

50% kedvezménnyel  14.950 Ft/fő, ha jelentkezése  október 31-ig beérkezik hozzánk.

 

30% kedvezménnyel  20.930 Ft/fő, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

25% kedvezménnyel  22.425 Ft/fő, ha jelentkezése  december 7-ig beérkezik hozzánk.

Ebéd (igény esetén): 3500 Ft/fő


Online részvétel esetén:

KEDVEZMÉNYEK ONLINE RÉSZVÉTEL ESETÉN

21.400 Ft/fő

 

A képzésen tantermi vagy online élő formában is részt vehet! Kérjük, a jelentkezés leadásakor jelölje meg választását!

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

 

Jelentkezési és részvételi feltételek

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK AZ ÉLŐ, ONLINE KÉPZÉSRE

 • A rendezvényközvetítés (webinárium) valósidőben MICROSOFT TEAMS alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes).
 • A rendezvény előtt 1 nappal a hallgatóknak kiküldjük az MS Teams megnyitásához szükséges linket. A webináriumba a rendezvény megkezdése előtt 30 perccel tud csatlakozni.
 • A kreditpontos igazolások kiadásának feltételei:
  • A rendezvény időtartamának minimum 90%-án való igazolt részvétel.
  • A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) szeptember 1-től életbe lépett módosító rendelkezései értelmében szükséges adatbekérő űrlapot kitöltése
 • Hálózati követelmény: Minimálisan 5 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK A KONFERENCIÁRA

A kreditpontos igazolások kiadásának feltétele:

 • A rendezvényen való részvétel, amelyet a hallgató aláírásával 2 alkalommal (a rendezvény elején és végén) aláírási íven igazol.
 • A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) szeptember 1-től életbe lépett módosító rendelkezései értelmében szükséges adatbekérő űrlapot kitöltése

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink

Széchenyi 2020