Aktuális társasági- és cégjogi kérdések

A cég- és társasági jog folyamatos mozgásban van: úgy a gyakorlat, mint a jogalkotó formálja a joganyagot, és közben változik a nemzetközi kontextus is (lásd Brexit). Az előadás hat konkrét téma dogmatikai és gyakorlati elemzésén keresztül vizsgálja a társasági- és cégjogot, igyekezve konkrét, a gyakorlatban is hasznosítható következtetéseket levonni. Az előadás során a hallgatóság tagjai feltehetik szakmai kérdéseiket, melyekre az eladó válaszol.

  • A vezető tisztségviselő polgári és munkajogi felelősségének kérdései és konfliktusa.
  • A cégvezető státusza.
  • A tőkeemelés hatályosulása.
  • A külföldi tag problematikája a cégeljárásban.
  • Társaságok határon átnyúló egyesülése: megújított magyar szabályozás.
  • Cégalapítás euróban rendelkezésre bocsátott jegyzett tőkével.
2017. október 10.
10:00-13:15
(Regisztráció: 9:30-9:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

Főbb témakörök

* A vezető tisztségviselő polgári és munkajogi felelősségének kérdései és konfliktusa

* A cégvezető státusza

* A tőkeemelés hatályosulása

* A külföldi tag problematikája a cégeljárásban

* Társaságok határon átnyúló egyesülése: megújított magyar szabályozás

* Cégalapítás euróban rendelkezésre bocsátott jegyzett tőkével

* Kérdések, szakmai vita

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

30% kedvezménnyel 17.430 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek, és jelentkezésük október 6-ig beérkezik hozzánk.

20% kedvezménnyel 19.920 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  október 2-ig beérkezik hozzánk,

10% kedvezménnyel 22.410 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  október 6-ig beérkezik hozzánk.

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza a frissítő, kávé, reggeli szendvics és az információs anyag költségét is.  A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk!

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020