Akut problémák a köznevelési intézményekben – Köznevelési szakmai délelőtt

A köznevelés dinamikusan változó szabályozási rendszere és korszerűsödő tartalmi-módszertani eljárásai nélkülözhetetlenné teszik a vezetők folyamatos tájékoztatását és továbbképzését. Petróczi Gábor tanügyigazgatási szakértő, c. főiskolai docens hiteles információforrásként közismert szakmai és vezetői körökben. Ezúttal egész délelőttös program keretében tájékoztatja az érdeklődőket a közoktatási intézmények vezetőit foglalkoztató tipikus problémák megoldási módszereiről, valamint a legkorszerűbb kommunikációs módszerek intézményvezetésben történő alkalmazási lehetőségeiről.

Tegye fel előzetesen, jelentkezéskor kérdéseit és szakértő előadónk biztosan megválaszolja!

2020. március 10.
9:00 - 12:30
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

Előadó(k)

Főbb témakörök

▪ A túlmunka elrendelésére és díjazására vonatkozó szabályok
▪ Az intézményvezetői pályáztatás és megbízás részben módosult szabályai
▪ A nyugdíjkorhatárhoz közelítő pedagógusok foglalkoztatása, a nyugdíjasok foglalkoztatási lehetőségei, a nők 40-éves jogosultsági idejével rendelkezők foglalkoztatása
▪ Az óvodák tipikus működtetési problémái
▪ Az intézményi tanfelügyeletre történő hatékony felkészülés feladatai
▪ A pedagógus mesterprogram elkészítésének buktatói
▪ A digitális kommunikáció fogalma és nélkülözhetetlensége
▪ A felhőinformatika legújabb alkalmazási lehetőségei
▪ Digitális rendszerek alkalmazása és összekapcsolása a modern közoktatási intézményben
▪ Az intézményi önértékelés sokrétű feladatainak támogatása informatikai módszerekkel
▪ Osztálykirándulás szervezése a felhőkben
▪ Kérdések, konzultáció

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

20% kedvezménnyel 19.920 Ft/fő + ÁFA,  ha egy cégtől többen jelentkeznek.

10% kedvezménnyel 22.410 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  február 25-ig érkezik be hozzánk.

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

 


 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza a frissítő, kávé, reggeli szendvics és az információs anyag költségét is. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk!

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020