Belföldi ügyletek számlázása 2021.

Szakmai konferencia - ONLINE ÉLŐ közvetítéssel

Az előadás célja, hogy a számlázással foglalkozó munkatársak elsajátítsák a számlázási feladatok ellátásához szükséges tudnivalókat. Cégeknél a számlázással foglalkozó területek 2021-ben új kihívások elé néznek, hiszen a teljes körű számlaadat-szolgáltatás miatt az adóhatóság már szinte minden számlára és a számlázás során elkövetett hibára rálát. Felértékelődik ezáltal az, hogy a számlázást végző kollégák rendelkeznek-e a helyes számlázáshoz szükséges elméleti és gyakorlati tudással. Ebben segít konferenciánk.

2021. január 13.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

* Számla kötelező adattartalma
* Számla kiállításához szükséges adatok
* Számla melléklet
* Mikor kell a vevő adószáma?
* Mit tüntessük fel adómértéknek?
* Teljesítés és részteljesítés
* Előleg számlázása
* Időszakos elszámolású ügyletek számlázása
* Mit kell feltüntetni számlakibocsátási időpontnak a számlán?
* Számla-korrekciók (számla érvénytelenítése és módosítása)
* Módosítási láncok kezelése
* Fizetési módok
* Közvetített szolgáltatások számlázása
* Összetett ügyletek számlázása
* Bizományi ügyletek
* Ügynöki díjak számlázása
* Visszáru számlázása
* Árengedmények számlázása
* Bónuszok, voucherek és utalványok számlázása
* Fordított adózási ügyletek számlázása
* Ingatlan-ügyletek számlázása
* Hogyan kezeljük a deviza számlákat?
* Milyen árfolyamot kell alkalmazni?
* Online-számla, elektronikus számla, papír alapú számla adatszolgáltatás
* Online-számla 3.0 verzió

Részvételi díj

24.990 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK

16.990 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

17.990 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  január 10-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza: online képzés esetén a kiadvány anyagát elektronikus formában

 

Online képzéshez való csatlakozás technikai feltételei:

Az online élő képzés (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert a képzés a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak. A képzés bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás. Az élő képzéshez való teljes becsatlakozáshoz mikrofon szükséges, a webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020