Birtokvédelem a bírósági gyakorlat tükrében – Jogi reggeli a PKKB bírójával

Ha a birtokost birtokától jogalap nélkül megfosztják, vagy birtoklásában zavarják, birtokvédelem illeti meg. Ha a szomszéd folyamatosan hangoskodik, vagy a pihenésünket, nyugalmunkat zavaró magatartást folytat, megvannak a jogi lehetőségeink arra, hogy megakadályozzuk a további zaklatást. Rendezvényünkön konzultációs formában, a bírósági gyakorlat tükrében tekintjük át a birtokvédelemmel kapcsolatos jogi eszközöket, eljárásokat. Jöjjön el konzultációs képzésünkre, tegye fel előre kérdéseit!

2016. április 26.
09:00 - 12:00
(Regisztráció: 8:30-8:55)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

* Mi a birtok? Ki a birtokos? Milyen jogai és kötelezettségei vannak és kivel szemben
* A birtokvédelem a régi és új Ptk.-ban (mi változott és mi nem)
* A birtokvédelem 3 eszköze
* A birtokvédelem változása, ahogy az élet hozza
* Jogalap nélküli birtoklás
* Konzultáció

Részvételi díj

19900 Ft/fő + ÁFA

Kedvezmények

40% kedvezménnyel 11.940 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek a rendezvényre, és a jelentkezés április 22-ig beérkezik hozzánk.

20% kedvezménnyel 15.920 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezés április 13-ig beérkezik hozzánk.

10% kedvezménnyel 17.910 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezés április 22-ig beérkezik hozzánk.

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Megjelenés

Rendezvényünkön több lehetőség nyílik cégeknek kiállítani.

Rendezvényünkön több lehetőség nyílik cégeknek kiállítani.

Részletek

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020