Céges juttatások, élményajándékok 2020

Miért adunk juttatásokat bér helyett? Mert az élmény megmarad! Csapatépítés, jótékonysági programok, egy óvoda kifestése, hozzátartozóknak és üzleti partnereknek adott ajándék, rendezvény, szórakoztató programok csak hogy néhányat említsek a legnépszerűbb juttatások közül. A cafeteria szinte már természetes, és hiányzik, ha nincs. Lehet nettó, és lehet bruttó. Adható termék, szolgáltatás és készpénz. Munkavállalónak, diáknak, négy gyermekes anyának, nyugdíjasnak, mind, mind, másképp adózik.
Lassan itt az ideje a céges nyári programokra az ajánlatokat bekérni. Van, aki jutalomutazást ad „ajándékba” és van, aki a dolgozók gyermekeit táboroztatja. Fontos az egészség megőrzése, különféle szűrések megszervezése, gyümölcs juttatása, vagy a futóverseny nevezési díjának átvállalása. Kinek kell a juttatások után adózni? Júliustól változnak a járulékszabályok, mely a kiküldetések során adott juttatásokat is érinthetik. Amennyiben szeretné elkerülni az adókockázatot a szórakoztató programok, élmények, ajándékok után, várjuk előadásunkra, ahol szakértőnk gyakorlatban előforduló esetek ismertetésével szemlélteti kinek és mennyi adót kell fizetni a juttatások után.

2020. március 11.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

* Munkáltatói juttatások típusai
* Cafeteria juttatások adózása
* Béren kívüli juttatások
* Egyes meghatározott juttatások
* Természetben adott juttatások számfejtése
* Mobilitást elősegítő juttatások, utazás, lakhatás támogatása
* Biztosítások (mikor összevonandó és mikor egyes meghatározott)
* Önkéntes pénztári juttatások sokszínűsége az adózásban
* Rövidtávú juttatások, ajándékok, rendezvények, adókezelése
* Adómentes juttatások
* Rendezvényeken adott ajándékok
* Jutalomként adott élmények
* Percalapú cégautó?
* Hosszútávú ösztönzés
* Diákok részére járó juttatások adókezelése
* Szja és Szocho kötelezettség számítása belföldi és külföldi munkavállalók juttatásai után Magyarországon és külföldi kiküldetésnél most és 2020. július 1. után
* Gyakorlati példák és szakmai konzultáció

Részvételi díj

25.900 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK

18.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

21.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  március 1-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3990 Ft/fő + ÁFA


 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020