Céges juttatások változásai (WEBINÁRIUM Horváthné Szabó Beátával)

Aktualitások vészhelyzetben és vészhelyzet után

Sajnos az egészségügyi veszélyhelyzet átrajzolta a munkáltatók ez évi juttatási terveit. Veszélyhelyzetben szűrővizsgálatoké és a maszkok juttatásáé volt a főszerep. A cafeteriát érdemes újragondolni, bizonyos juttatások időszakosan eltűntek, míg a SZÉP kártya juttatás reflektorfénybe került. A jogszabályváltozások miatt megnövekedett az adható keretösszeg, miközben a júniusig adott juttatások után Szochot sem kell fizetni. Az eddigiekben jól bevált csapatépítés, üzleti rendezvények, szórakoztató programok háttérbe szorultak, de a jótékonysági programok, alapítványon keresztül adott támogatások száma megnövekedhet.

Júliustól 2%-kal csökken a Szocho és változnak a járulékszabályok is, mely a kiküldetések során adott juttatásokat is érinthetik. Amennyiben szeretné előnyére fordítani a helyzetet és helyesen elkészíteni az adóbevallását, illetve elkerülni az adókockázatot, várjuk élő webes előadásunkra, ahol szakértőnk gyakorlatban előforduló esetek ismertetésével szemlélteti kinek és mennyi adót kell fizetni a juttatások után.

2020. május 26.
10:00 - 12:30
(Regisztráció: 9:40-9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

* Munkáltatói juttatások típusai
* Munkavégzés feltételeként adott juttatások, szolgáltatások
* Juttatások home-officeban
* Megváltozott munkába járási szokások és azok finanszírozása
* Percalapú cégautó munkába járásra
* Cafeteria juttatások adózása
* Béren kívüli juttatások
* SZÉP kártyára vonatkozó új előírások
* Egyes meghatározott juttatások
* Természetben adott juttatások számfejtése
* Mobilitást elősegítő juttatások, utazás, lakhatás támogatása
* Biztosítások (mikor összevonandó és mikor egyes meghatározott)
* Önkéntes pénztári juttatások sokszínűsége az adózásban
* Rövidtávú juttatások, ajándékok, rendezvények, adókezelése
* Adómentes juttatásokra szánt összegek átcsoportosítása
* Jutalomként adott juttatások (SZÉP kártya és más egyéni juttatások)
* Diákok részére járó juttatások adókezelése
* Szja és Szocho kötelezettség számítása belföldi és külföldi munkavállalók juttatásai után Magyarországon és külföldi kiküldetésnél most és 2020. július 1. után
* Konzultáció, szakmai kérdések megválaszolás

A fenti témakörök mellett a résztvevők által előzetesen megküldött kérdések kerülnek fókuszba az előadás során.
Várjuk jelentkezését és kérdéseit, hogy a webinárium az Ön számára legrelevánsabb témákat ölelje fel!

Részvételi díj

18.900 Ft/fő + ÁFA

Kedvezmények

13.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek,

14.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  május 22-ig beérkezik hozzánk.


A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet a részvételi díj megfizetését követően, az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webináriumhoz Zoom alkalmazásra lesz szükség

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel állítjuk ki.
4. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

 

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020