CSED változások július 1-től, Tb. aktualitások

Tb. Ügyintéző Szakmai Délelőtt - Online ELŐ előadás

2021. július 1-jétől emelkedik a csed (csecsemőgondozási díj) mértéke.

Kikre vonatkozik a módosítás? Hogyan kell a csed-et megállapítani? A változást hogyan kell eljárásjogilag kezelni?

És ha már a csed van terítéken, akkor beszéljünk valamennyi biztosítottnak járó családtámogatási ellátásról is. Előadónk szakmai tanácsot és felkészítést ad a TB ügyintézéssel foglalkozó szakembereknek az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásaiban feltett kérdésekre.

2021. június 30.
10:00 - 13:30
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

*A csecsemőgondozási díj mértékének emelésével összefüggő módosításáról, ahhoz kapcsolódó kifizetőhelyet érintő eljárási feladatokról 
*
A csed-re vonatkozó számítási szabályokról
* A gyed-re, nagyszülői gyed-re, hallgatói gyed-re örökbefogadói díjra vonatkozó rendelkezésekről (mikor és hogyan veheti igénybe apa, kinek, milyen kérelmet és hová kell benyújtania)
* Választás az ellátások között, egyidejűleg igénybe vehető ellátások, a betudás szabálya
* Munkahelyváltás a gyed folyósítás ideje alatt
* Veszélyhelyzeti intézkedések keresőképtelenségi igazolásra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazhatósága
* A jogi keresőképtelenségre vonatkozó szabályok alkalmazása a gyakorlatban
* KONZULTÁCIÓ, kérdések megválaszolása

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK

19.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  június 28-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza:  online előadáson való részvétel költségét és a kiadvány anyagát elektronikus formában

Online képzéshez való csatlakozás technikai feltételei:

Az online élő képzés (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert a képzés a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak. A képzés bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás. Az élő képzéshez való teljes becsatlakozáshoz mikrofon szükséges, a webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség! Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020