Délelőtt a TB világában

Adóreggeli Dr. Bogdán Zsuzsával

Úgy érzi, hogy néhány szakmai kérdést jó lenne megbeszélni szakemberrel, szakmabeli Kollégákkal? Töltsön velünk egy kellemes délelőttöt és beszélgessünk az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásairól, a táppénzről, a CSED-ről és a GYED-ről.

2017. május 31.
10:00-13:15
(Regisztráció: 9:30-9:55)
THK 60 Irodaház ( volt OKISZ Inkubátorház)

Főbb témakörök

  • Mikor és hogyan kaphat táppénzt a nyugdíjban vagy „nyugdíjszerű ellátásban” részesülő, a veszélyeztetett terhes kismama, a beteg gyermek szülője
  •  Mi a teendő keresőképtelenségi kódváltás esetén
  •  Hogyan kezeljük a párhuzamos jogviszonyból származó biztosítási időt
  •  A CSED-re való jogosultság
  •  A GYED igénybevételének szabályai
  •  A GYED továbbfolyósításáról
  •  A GYED melletti munkavégzés előnyei, hátrányai
  •  A betudás szabálya
  •  Jogszabályváltozások a gyakorlat tükrében
  •  Konzultáció

Részvételi díj

19.900 Ft/fő + Áfa

Kedvezmények

30% kedvezménnyel 13 930 Ft/fő + Áfa, ha egy cégtől többen jelentkeznek, és jelentkezésük május 29-ig beérkezik hozzánk.

10% kedvezménnyel 17 910 Ft/fő + Áfa, ha jelentkezése május 29-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza a frissítő, kávé, reggeli szendvics és az információs anyag költségét is.  A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk!

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020