Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai

Hogyan jutunk el a jelenleg hatályos jogszabályok alkalmazásához?

2015. január 1-től 6 alkalommal változtak az egészség-biztosítás pénzbeli ellátásait érintő feladatok és szabályok, ráadásul 2017. január 1-től ismét módosultak a vonatkozó előírások.

 

Előadónk – kicsit másképp – közvetlen, közérthető és gyakorlatias előadásában ismerteti a 2015-2016-2017. évi lehetőségeket, végigvezeti résztvevőinket azokon a változásokon, amelyeket ellátásonként a külön időszakokban alkalmazniuk kell, felkészülve ezzel a 2018. január 1-től várható jelentősebb módosításokra is.

 

2017. január 1-től bekövetkező szervezeti átalakításokról átfogó képet kaphatnak a hallgatók, mely változások érintik a társadalombiztosítási kifizetőhelyeket, foglalkoztatókat, valamint a könyvelőirodákat is.

2017. szeptember 20.
10:00-15:00
(Regisztráció: 9:30-9:55)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

*A 2017. január 1-től bekövetkező szervezeti átalakításokról

Hogyan változtak 2015-től a vonatkozó jogszabályok a pénzbeli ellátások tekintetében időszakokra és hatálybalépésre lebontva?

Hogyan jutunk el a jelenleg hatályos jogszabályok alkalmazásához?

* 2016. év módosításai: változtak az ellátások melletti munkavégzés szabályai

* Mely esetekben kell a maximális összegben folyósított gyermekgondozási díjösszegét felülvizsgálni?

* Hogyan változtak a diplomás GYED számítására vonatkozó rendelkezések?

* Pontosításra kerültek a csecsemőgondozási díjra és a gyermekgondozási díjra vonatkozó kedvezményszabályok

* Gyermekgondozási díjra vonatkozó rendelkezések változási

* 2017. év változásai: táppénzt, csecsemőgondozási díjat és gyermekgondozási díjat érintő pontosítások

* Igényérvényesítés új szabálya

* Illetékesség változása

* A változásokat mikortól és kikre vonatkozóan kell alkalmazni?

Igénybenyújtás szabályainak módosítása

Gyermek ápolása címen igénybe vehető táppénzes napok száma

* Egyéb a pénzbeli ellátásokat érintő pontosítások

Szakmai konzultáció – egyéni kérdések, szakszerű válaszok

Részvételi díj

24.700 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

18.700 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

21.700 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  szeptember 18-ig beérkezik hozzánk.

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020