Franklin Covey Akadémia: 5 döntés a kivételes teljesítményért

Az információtömeg, a munkahelyi és magánéleti kihívásaink szétszórttá és túlterheltté tehetnek bennünket. Nehéz okosan dönteni arról, mi is fontos valójában. A FranklinCovey 5 döntés a kivételes teljesítményért módszertana egyaránt segít a munkahelyi és magánéleti eredményességben. A képzést követően a résztvevők képesek lesznek tudatos döntéseket hozni arról, mire fordítsák értékes idejüket, figyelmüket és energiájukat.

2018. május 24.
9:00 - 17:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
HOLIDAY BEACH BUDAPEST HOTEL

Főbb témakörök

 

A KIHÍVÁS

A különböző forrásokból (például: e-mail, sms, facebook, blogok, emlékeztetők, hírlevelek stb.) érkező információtömeg, valamint munkahelyi és magánéleti kihívásaink összessége szétszórttá és túlterheltté tehet bennünket. Az információáradat megakadályozhatja, hogy okosan döntsünk arról, mi is fontos valójában. Ha válogatás nélkül minden egyes ingerre reagálunk, akkor értéket képviselő munkahelyi és magánéleti céljaink megvalósítása komoly veszélybe kerülhet.

 

A MEGOLDÁS

A FranklinCovey 5 döntés a kivételes teljesítményért elnevezésű programja megtanít egy olyan módszertant, amelynek kitartó alkalmazásával kivételes eredményeket érhet el a munkahelyén és a magánéletében egyaránt. A modern kutatási eredmények és a sokéves tapasztalat felhasználásával ez a megoldás nemcsak a teljesítmény növelését szolgálja, de megújítja a résztvevők elkötelezettségét is.

 

 

Szeretne többet megtudni arról, hogy a svéd Microsoft dolgozói hogyan spóroltak meg átlagosan heti 6 órát munkaidejükből az 5 döntés program bevezetése után?

 

 

 

Az 5 döntés program folyamata mérhető módon növeli az egyéni, a csapatszintű és a szervezeti eredményességet. A képzést követően a résztvevők képesek lesznek tudatos döntéseket hozni arról, mire fordítsák értékes idejüket, figyelmüket és energiájukat.

 

A képzéssel kapcsolatos szakmai kérdéseit felteheti Lászky Gyulának a gyula.laszky@franklincovey.hu e-mail címen, illetve központi elérhetőségeinken.

Magyarországi elérhetőségeink: +36 1 202-0448 | office@franklincovey.hu

Részvételi díj

89.000 Ft/fő + Áfa  + ellátás: 8.600 Ft/fő + Áfa 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza

    • a programot,
    • résztvevői munkafüzetet,

és a reggeli frissítő, kávé, illetve az ebéd költségét.

A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020