Franklin Covey Akadémia: 7 szokás vezetőknek

Alapvető készségek, eszközök csapatok vezetéséhez

Nehéz jó főnöknek lenni!

Egy csapat sikeres vezetéséhez egészen más készségekre van szükség, mint az egyéni hozzájáruláshoz.

A program gyakori vezetői problémák kezelésére (pl. priorizálás, elszámoltathatóság, teljesítménymenedzsment, konfliktuskezelés, együttműködés) készíti fel a frontline és középvezetőket.

Ehhez a 7 szokás program sokszorosan bizonyított alapelvei és eszközei mellett más sikeres vezetőképzésünk elemit is megkapják a résztvevők.

2018. április 11. -
2018. április 12.
9:00 - 17:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
HOLIDAY BEACH BUDAPEST HOTEL

Főbb témakörök

Az emberek szervezetekhez csatlakoznak, de a főnökeiket hagyják ott. Azt gondoljuk, hogy ma, amikor a gazdasági élet minden szegmensét átszövi a munkaerőhiány, ez óriási kockázatot rejt magában. Azt is látjuk, hogy különösen a legalsó szintű vezetők gondolkodása és viselkedése sorsdöntő hatással bír arra, hogy a kollégák elvándorolnak tőlük vagy náluk maradnak.

 

Sok vezetőt az egyéni teljesítménye alapján léptetnek elő, és így kihívást okoz számára, ha másokat kell vezetnie.

Franklin Covey Akadémia 7 szokás alapvető készségek, eszközök

 

A vezetőket általában akkor cserélik le, ha nem tudnak fontos eredményeket elérni. A kudarc általában két okra vezethető vissza:

  1. Másokat akarnak vezetni, mielőtt megtanulnák eredményesen vezetni saját magukat.
  2. Irányítani próbálják az embereket ahelyett, hogy hagynák, hogy közösen egyeztetett elvárások alapján ők vezessék saját magukat.

 

A 7 szokás vezetőknek program gyakori vezetői problémák kezelésére vértezi fel a csapatvezetőket, valamint a célelérés és a mások bevonására való képesség fejlesztésével fenntartható eredményekhez vezeti el őket. A program a vezetőre koncentrál, nem pedig a feladatokra, amiket végez.

A program egyedisége a 7 szokás megközelítés használatában rejlik.

Mind a tapasztalt, mind a friss vezetőknek olyan gondolkodásmódot, készségeket és eszköztárat nyújt, amivel választ adhatnak napjaink legfontosabb kihívásaira:

Franklin Covey Akadémia 7 szokás lista

 

A 7 SZOKÁS VEZETŐKNEK KÉPZÉS CÉLJAI

A „7 szokás vezetőknek” A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása keretrendszerére épül. Mindegyik szokást egyedi módon úgy szemléljük, hogy az önmagunk és mások vezetésére összpontosítson.

Franklin Covey Akadémia 7 szokás

Franklin Covey Akadémia 7 szokás csomag

 

A képzéssel kapcsolatos szakmai kérdéseit felteheti Gyetvai Csillának a csilla.gyetvai@franklincovey.hu e-mail címen, illetve +36 30 288 9180 telefonszámon.

 

Részvételi díj

160.000 Ft/fő + Áfa /2 nap + ellátás: 17.200 Ft/fő + Áfa /2 nap 
A 2 nap dátuma: 2018. április 11-12.

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza

    • 2 napos programot,
    • résztvevői munkafüzetet,
    • gyakorlófüzetet
    • online eszközöket

és a reggeli frissítő, kávé és az ebéd költségét.

A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020