Franklin Covey Akadémia: A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása

7 Szokás. Tapasztalja életében bármelyiket ezek közül: sodródik, beteljesületlenséget, tartalmatlanságot érez, kihívást jelentenek együttműködések, a kommunikáció sokszor eredménytelen vagy a különbözőségeket nehéz elviselni, illetve egyre kimerültebb és nem sikerül megújulni?

A világ első számú személyes eredményességet fejlesztő programjaként ismert A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása®- Szemléletformáló program ezekre ad egyedülálló megoldást.

Kiforrott keretrendszere segíti az egyéneket az eredményesség alapelveit és szokásait beépíteni a mindennapokba, a szervezeteket pedig ezeket a kultúra részévé tenni.

2018. február 27. -
2018. február 28.
és 2018. március 1. 9:00 - 17:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
HOLIDAY BEACH BUDAPEST HOTEL

Főbb témakörök

A világ első számú személyes eredményességet fejlesztő programjaként ismert A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása®- Szemléletformáló program ezekre ad egyedülálló megoldást. Kiforrott keretrendszere segíti az egyéneket az eredményesség alapelveit és szokásait beépíteni a mindennapokba, a szervezeteket pedig abban, hogy ezeket a kultúra részévé tegyék.

 

A 7 szokás igéret

 

 

Ha Önmaga vagy néhány munkatársa fejlesztésén gondolkodik, illetve szeretne bepillantani 7 szokás programunkba, akkor nyílt képzésünk jelenti a leginkább költséghatékony megoldást az Ön számára. Egy nyílt csoportban megismerheti más vállalatok, vezetők tapasztalatait, kihívásait is és gyümölcsöző emberi és üzleti kapcsolatokkal gazdagodhat!

 

A világ első számú személyes eredményességet fejlesztő programjaként ismert A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása®- Szemléletformáló program 4.0 verziója ötvözi az eredményesség örök érvényű alapelveit a modern technika és gyakorlat vívmányaival.

 

Lehetünk bármily kompetensek, nem fogunk tudni fenntartható sikereket elérni, ha nem vagyunk képesek önmagunk eredményes vezetésére, mások megnyerésére és lelkesítésére, illetve saját tudásunk és képességeink folyamatos fejlesztésére és megújítására; ezek a személyes, csapat- és szervezeti szintű eredményesség alapfeltételei. A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása® -Szemléletformáló program 4.0 olyan bizonyítottan eredményes rendszer, amely három szinten javítja a vezetői készségeket:

 1. SZEMÉLYES / EGYÉNI SZINTEN
 • érettséget, nagyobb teljesítményt és önmagunk eredményesebb irányítását eredményezi
 • a lézerfókusz és a gondos tervezés által segíti a kulcsprioritások megvalósítását
 1. CSAPATSZINTEN
 • növeli a csapattagok aktivitását, elkötelezettségét és együttműködését
 • fejleszti a kommunikációs képességeket, és erősíti a kapcsolatokat
 1. SZERVEZETI SZINTEN
 • olyan keretrendszert hoz létre, amely elősegíti a szervezeti alapértékek megteremtését és megerősödését, valamint a kiemelkedően eredményes kultúra kialakítását
 • olyan – jelenlegi és potenciális – vezetőket fejleszt, akik nemcsak szakértelemmel, de kiváló jellemmel is bírnak

 

 

 

 

 

FranklinCovey 7 szokás ízelítő

 

A képzéssel kapcsolatos szakmai kérdéseit felteheti Gyetvai Csillának a csilla.gyetvai@franklincovey.hu e-mail címen, illetve +36 30 288 9180 telefonszámon.

 

Részvételi díj

240.000 Ft/fő + Áfa /3 nap + ellátás: 25.800 Ft/fő + Áfa /3 nap 
A 3 nap dátuma: 2018. február 27-28. és 2018. március 1.

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza

  • 3 nap csoportos jelenléti képzés
  • 1 résztvevői munkafüzet (7×7 lépés tervező, nagy kövek tervező, Talking stick, 2 kártyacsomag)

és a reggeli frissítő, kávé és az ebéd költségét.

A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020