Franklin Covey Akadémia: Leadership / Vezetésfejlesztés

Tudásalapú társadalmunkban a cégvezetők zöme még mindig az ipari korból ránk maradt vezetési technikákkal működik, épp ezért a cégek nagy része munkaerő problémákkal küzd. A kiváló vezető az emberre fókuszál és olyan körülményeket teremt, ahol munkatársai alkotó lelkesedéssel, képességeik legjavát önként nyújtva járulnak hozzá a közös célok, a küldetés megvalósításához.

A program a kiváló vezetők 4 kötelességén végigvezetve arra ösztönöz bennünket, hogy az időnk javát operatív munkavégzés és menedzseri tennivalók helyett az emberek, csapatok valódi vezetésére összpontosítsuk.

2018. június 12. -
2018. június 14.
9:00 - 17:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
HOLIDAY BEACH BUDAPEST HOTEL

Főbb témakörök

A profi vezető a modern tudásalapú társadalomban egy dinamikus és önálló csapatot épít fel, akik nem utasítás alapon hanem belső motivációtól fűtve dolgoznak. Mindez nagyon jól hangzik, de hogyan érhető el, hogy a kollégák így működjenek?

A megoldás:

Teremtsünk vezetőként olyan körülményeket, ahol az emberek az elkötelezettség magas szintjére eljutva alkotó lelkesedéssel, önként nyújtják képességeik legjavát. Ahol a külső motiváció helyett a belső motiváció a tartós csúcsteljesítmény alapja. Egy jó vezető számára fontos, hogy elősegítse a beosztottak folyamatos fejlődését.

 

Programunk a “teljes ember paradigmájára” épülő négy olyan vezetői feladatot, kötelességet foglal össze, amelyre a kiváló vezetők folyamatosan összpontosítanak, míg középszerű, vagy pusztán jó társaik csak elvétve. Meggyőződésünk szerint ezek a tevékenységek teszik a fő különbséget egy hatékony menedzser és egy kiváló vezető között.

 

A résztvevői csomag tartalma:

 • Munkafüzet
 • Személyes akcióterv

 

A képzés alapjául szolgáló legfontosabb könyvek és szerzőik:

 • Jack Welch, a Winning c. könyv szerzője
 • Fred Reichheld, a The Ultimate Question c. könyv szerzője
 • Clayton Christensen, a The Innovator’s Solution c. könyv szerzője
 • Stephen R. Covey, a 8. szokás c. könyv szerzője (Bagolyvár kiadó)
 • Stephen M.R. Covey, A bizalom sebessége c. könyv szerzője (HVG kiadó)
 • Ram Charan, a What the CEO Wants You to Know c. könyv szerzője.

A képzés megvalósításának részletei a program továbbfejlesztése miatt a meghirdetett időpontra változhatnak, amiről az érdeklődőket értesíteni fogjuk.

 

A program vezetője:  BÓDOG NORBERT, tréner-tanácsadó, FranklinCovey Magyarország

Részvételi díj

240.000 Ft/fő + Áfa /3 nap + ellátás: 25.800 Ft/fő + Áfa /3 nap 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza

  • Munkafüzet
  • Személyes akcióterv

és a reggeli frissítő, kávé és az ebéd költségét.

A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020